Det har jeg på

OOTD: ONSDAG MED GLIMMER PÅ

10. oktober 2018

II MUNTHE KJOLE II NEW BALANCE 990 SNEAKERS II PROENZA SCHOULER PS11 TINY II

Jeg er netop kommet ind ad døren efter eftermiddagens tur rundt med barnevogn. 20.000 skridt er jeg nået op på i dag, og mon ikke det er en af de ting, der skal i ‘DU GØR DET GODT-KRUKKEN‘. Jeg tror det. Nola sover ude i barnevognen, og eftersom Mads har aftensmad-tjansen i dag (ligesom de fleste andre dage, blessed be), vil jeg lade oprydning være oprydning og istedet nå at forfatte et lille skriv til bloggen og vise jer mit glimmerfulde onsdagsoutfit.

Med weekendens bryllup veloverstået har jeg nemlig langt om længe kunne indvie min nye og ualmindeligt fine kjole fra Munthe, og eftersom det er begrænset, hvor mange fester jeg går til for tiden, har jeg besluttet, at kjolen også skal kunne gå til hverdag. Det skader nemlig aldrig at komme lidt glimmer på sin hverdag. Udover det så er kjolen faktisk også den perfekte ammekjole, eftersom der er knapper i hele vejen ned til taljen #score. 

Onsdagen er blevet brugt i selskab med verdens bedste mødregruppe, som jeg virkelig hygger mig sammen med. I dag blev det til en tur rundt om søerne og en frokost i solen ved Original Coffee. Rimelig perfekt dag i barselsland. Da Mads kom hjem lokkede jeg ham med ud på tur. Skulle købe en barselsgave til min veninde, bytte nogle ting på Fisketorvet, forbi Brød til den obligatoriske rosinbolle, og, nåh ja … lokke Mads til at skyde outfitbilleder. Og eftersom jeg er ret heldig med den mand, jeg har valgt at kalde min kæreste, kunne han godt lokkes til fotosession, hvis han fik en chokoladebolle med på vejen. Han er nemlig lige så glad for te-boller som jeg er, hvilket er bare én af grundene til, at vi er ret gode for hinanden. 

    Kommenter