Ting jeg kan li'

DRØMMEOUTFIT TIL EN DAG I BARSELSLAND

11. oktober 2018

II H&M ULDFRAKKE II H&M KASHMIR STRIK II MARNI TRUNK TASKE II H&M MOM JEANS II HI-TEC HTS74 SNEAKERS II

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg er bidt af en gal frakke-dame. Men når man bor i et land som Danmark, hvor dagene der kræver overtøj, trods alt er flest, ja synes jeg altså at det er rart at have lidt forskelligt at vælge imellem. Det bliver nemlig så kedeligt at have den samme frakke på efterår og vinter igennem. 

Således har jeg igen ladet mig begejstre af en frakke. Nærmere betegnet denne vældig pæne uldfrakke fra H&M. Til bare 799kr er det ikke det værste bud at lade sig friste af, og jeg har umanerligt meget lyst til at klikke den hjem. Og parre den med klassiske mom jeans, en blød kashmirstrik, sneakers og pæn dametaske til en dag i barselsland. 

Dagen i dag byder på et smut ind til byen, hvor vi skal til fysioterapeut med Nola for at se på, hvordan det går med at få afhjulpet hendes tendens til altid at ligge til samme side med hovedet. Derefter tror jeg, at jeg vil strolle lidt rundt inde i byen, inden vi i eftermiddag skal hen og kigge på et festlokale i Kødbyen, som vi overvejer at holde Nolas dåb i. Overvej lige hvor perfekt det her outfit ville være til sådan en dag … kan I mærke hvordan jeg allerede er godt igang med at bygge et forsvar op i forbindelse med købet?

Marni Trunk tasken har efterhånden sneget sig med i et par drømmeoutfit herinde, men den er også genstand for en del begejstring. Så meget at jeg nu har oprettet en opsparing til tasken. Det er længe siden, jeg sidst har haft lyst til at spare op til en større garderobeinvestering, men Marni tasken kan jeg simpelthen ikke få ud af hovedet, så nu skal det være. Altså når der står 12.000kr på opsparingen, ahem. 

 • Reply
  Julie Koch
  11. oktober 2018 at 13:58

  Også blev jakken klikket hjem 🙏🏻 Og jeg forstår din kærlighed til marni sagen. Wow!!

  • Reply
   merimeri
   16. oktober 2018 at 11:36

   Håber du bliver glad for den! Jeg røg også i fælden og glæder mig så meget til den lander i pakkeposten!

Kommenter