Ting jeg kan li'

PÆNE EFTERÅRSDRØMME

23. september 2018

II H&M TERNET FRAKKE II SECOND FEMALE FLÆSEBLUSE II H&M JEANS II MARNI TRUNK TASKE II NAKED X ASICS SNEAKERS II 

Jeg er lige igang med at udnytte sovende baby til at drømme mig væk i pæne efterårsfristelser. For mens der i den grad er sket nyt på boligfronten den seneste tid, så kan man ikke sige det samme om min garderobe, som siden fødslen har været lidt stillestående. Jeg er stadig ikke helt tilbage i min gamle krop, og mange af mine gamle garderobefavoritter sidder således ikke helt, som de plejer. Det har resulteret i, at det er de samme få garderobegenstande, der er i rotation, hvilket jeg er ved at være kørt lidt død i. En stor del af mit velvære ligger nemlig også i, at jeg føler mig tilpas i mit tøj, og kan gøre noget ud af det, og derfor længes jeg lige nu efter at føje lidt nyt til som passer mig og min nye mor-krop. Og et godt bud på sådanne sager kunne meget vel være outfittet her. Ok, Marni tasken er mere på et if money wasn’t a problem stadie, men man har vel lov at drømme. De andre sager er jeg til gengæld ret lune på, og således har jeg dem alle liggende i den virtuelle indkøbskurv lige nu, og venter bare på, jeg har et svagt øjeblik, og giver efter. Den ternede frakke fra H&M er simpelthen så fin, og vil være en perfekt overgangssag til de kommende måneder, inden det rigtig varme overtøj skal frem fra gemmerne. Den brændtorange bluse fra Second Female husker I måske fra mit fødselsdagsønske-indlæg. Den var ikke blandt årets gavehøst, så nu hvor den faktisk kan erhverves med 20% rabat, tror jeg, at jeg bliver nødt til at slå til.

De ankelkorte råhvide jeans, også fra H&M, ser ud til at have et ret perfekt fit; ikke for stramme og ikke for løse. Lige sådan en pasform, som passer ret godt til min kropslige situation, som også kan betegnes som ikke  for stram og ikke for løs. Jeg kan ikke passe et eneste par af mine gamle jeans, og der går noget tid, før det vil lykkes, eftersom det er omkring hofter/lår/numse, at de pludselig strammer. Derfor bliver jeg nødt til at investere i nyt, og disse er et godt bud. Måske de skulle klikkes hjem i en samlet ordre sammen med den ternede frakke og det der perfekte kashmir hjemmesæt? Som prikken over i’et – altså udover Marni tasken – har jeg set mig lidt lun på de nye Naked x Asics sneakers, som altså er vældig seje. Og nu hvor traveture med barnevognen bliver en daglig begivenhed, synes jeg faktisk godt, jeg kan forsvare et par nye sneakers. Pyha, det kan ende med at blive en dyr søndag. Men der er selvfølgelig også kun en uge til lønnen tikker ind … 

 

 • Reply
  Julie
  24. september 2018 at 9:40

  Ej nej nej. Jeg vil eje alt på den collage 😫 men den går nok ikke på barselsdagpenge 😅

  • Reply
   merimeri
   26. september 2018 at 22:09

   Pyha, jeg glæder mig godt nok heller ikke til, at jeg fra november går på barselsdagpenge. Indtil da er der fuld fart på de materielle fristelser 😉

Kommenter