Ting jeg kan li'

6 PÆNE ULDFRAKKER PÅ BUDGET

27. oktober 2018

II LANG ULDFRAKKE II STRIBET ULDFRAKKE II NAVY ULDFRAKKE II KASHMIR FRAKKE II SORT ULDFRAKKE II KHAKI ULDFRAKKE II

Jeg har snakket lidt om det før. Det der med at være bidt af en gal frakke-dame. Men altså, når nu overtøjs-sæsonen i Danmark typisk varer fra september til maj, så skal jeg dælme ikke gå ned på frakker. Til gengæld har jeg heller ikke lyst til at gå ned på mad og drikke, og eftersom overtøj ikke er den billigste kategori i garderoben at lade sig friste af, så er jeg glad for, at mange highstreet kæder er virkelig godt med, når det kommer til lækkert overtøj i god kvalitet. H&M har fx virkelig oppet deres frakke-game denne sæson, for se bare de 9 pæne frakker, jeg har kunne samle til indlægget her. Uldfrakker i god kvalitet, skarp pasform og til priser, hvor det er ok at lade sig friste af mere end en.

Som I ved, er den kamelfarvede kashmirfrakke allerede flyttet ind herhjemme, og det samme er den stribede frakke i uldblanding. Men den dobbeltradede uldfrakke i navy eller khaki grøn kan altså også noget, og jeg overvejer lidt, om jeg skulle udnytte H&Ms tilbud om 2o% rabat på hele din ordre ved køb over 300kr, på at slå til på en af dem som årets sidste frakketilføjelse. 

 • Reply
  Simone
  27. oktober 2018 at 13:09

  Den stribede sag er også lige flyttet ind i min garderobe, og for katten, hvor er den pæn og blød! Jeg synes generelt, at H&M virkelig spillerne med mullerne for tiden. I må have en dejlig weekend 🙂

  • Reply
   merimeri
   28. oktober 2018 at 8:41

   Ja ikke? Er virkelig også positivt overrasket over kvaliteten! Og er helt enig med dig i at H&M generelt har strammet an. Jeg kan finde så mange lækre fristelser derinde, hvilket ellers har været lidt begrænset de senere år.

  • Reply
   Nathalie
   28. oktober 2018 at 11:47

   Hej Line

   Hvilken størrelse har du købt den stribede uldjakke i?

   Mvh Nathalie

   • Reply
    merimeri
    28. oktober 2018 at 12:13

    Hej Nathalie, den er stor i størrelsen, så jeg er gået en størrelse ned og har den i en 34 🙂

 • Reply
  Maria
  28. oktober 2018 at 6:02

  Er det en “gammel” rabatkode du henviser til? Kan ikke finde den😊

  • Reply
   merimeri
   28. oktober 2018 at 8:08

   Øv ja for dælen, kan se at koden udløb i søndags. Kan se de har en Club Rewards der giver 15% rabat på valgfri vare, så det må være bedste alternativ.

Kommenter