Det har jeg på

I REGN OG SLUD SKAL BLOGGEREN UD

28. oktober 2018

II H&M FRAKKE I ULDBLANDING II H&M KASHMIR STRIK II TOPSHOP JEANS (lignende HER) II HI-TEC HTS74 SNEAKERS II GANNI STRØMPER II PROENZA SCHOULER PS11 TINY TASKE II 

Glædelig søndag venner. Har I nydt at kunne snue den længe indendøre takket være til dels overgangen til vintertid og .. well, overgangen til vintervejr. Nøj det er blevet koldt. Og vådt. Hvad er der med klimaet og tendensen til, at vi her i Danmark næsten altid springer efteråret over og går nærmest direkte fra sommertemperaturer til frost? Det huer altså ikke min efterårs-begejstring, hvis vi allerede er på vej mod vinter!

Søndagen her har stået på rengøring, lidt nussen rundt herhjemme og ellers en kakao-udflugt til Frederiksberg Chokolade. Efter at have prøvet både Lagkagehusets, Andersen & Maillards, Peter Bangs og Frederiksberg Chokolade, tør jeg nu godt udnævne sidstnævnte som den bedste i kategorien. Den er altså åndssvagt god! Nu er Nola lige blevet puttet til en eftermiddagslur, jeg hygger på bloggen og Mads er igang med at stege pandekager. Søndagen over alle søndage, og jeg er pjattet med det! 

Jeg kunne endelig hente mine nye Hi-Tec HTS74 sneakers i pakkeshoppen igår, og de blev indviet på dagens gåtur. De bliver altså et hit, og tror samtidig også det bliver godt, at mine New Balance får en velfortjent pause. Jeg er jo begyndt at tracke mine skridt, fordi det giver lidt ekstra motivation til at komme ud på tur, og i oktober har jeg indtil videre gået 196km, og de har næsten alle sammen været iført mine New Balance. Udover mine Hi-Tec spekulerer jeg derfor lidt i, om ikke godt jeg kunne forsvare et sneakers køb mere, når der bliver gået så mange kilometer. Jeg tænker det. Jeg har nemlig et godt øje til endnu et par New Balance 990’ere i en fin beige farve. Der er selvfølgelig også den der taske opsparing, som heller ikke når i mål af sig selv ….

 • Reply
  Julie Koch
  28. oktober 2018 at 19:22

  Fin ser du ud! Og så så man lige mig blive helt starstrucked da jeg så dig og Mads på Matthæusgade idag 😅 hvis jeg turde, ville jeg have sagt at du gør det mega godt! 😓

  Må jeg anbefale jer at prøve Ro Chokolade på Jægersborggade? Det er så lækkert!

  • Reply
   merimeri
   29. oktober 2018 at 16:03

   Åh hvor er du sød Julie. En anden gang må du altså love mig at sige hej. Det gør mig nemlig så uendeligt glad, når jeg kan få lov at hilse på nogle af jer der følger med, ude i den virkelige verden!
   Ro Chokolade. Den er noteret. Der må jeg hen. Tak for tippet kære du! Klem

 • Reply
  Astrid
  28. oktober 2018 at 19:30

  Endnu et sted til varm kakao bucketlist er Hotel Chocolat inde ved Kgs Nytorv. Virkelig lækker varm kakao med chokoladeflødskum!

  • Reply
   merimeri
   29. oktober 2018 at 16:02

   Uh, jeg er altså vild med alle de tilføjelser, der kommer til min tour-de-varm kakao. Tak for tippet Astrid!

Kommenter