Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

24. september 2018

Mandagspost! Fra en mandag der føles meget mandagsagtig med dens drivvåde og grå start. Jeg kalder det Netflix-vejr, og især på sådan en slags mandag passer det mig altså fortrinligt at være på barsel. Dagens højdepunkt var den frisørtid jeg havde booket mig selv ind til i formiddags. Jeg nåede det aldrig i min orlov inden fødslen, men nu skulle det altså være, og jeg har glædet mig så gevaldigt til at blive nusset i håret i en times tid. Resultatet af min klipning er på instagram, og jeg er vildt glad for det. Og for at jeg kom helskindet igennem aftalen uden brok fra Nola. Succes! 

Resten af dagens program byder på en tur ind til byen, når Nola vågner fra hendes middagslur. Vi skal til bryllup hos Mads’ bedste kammerat om to uger, og det kræver altså en kjole til Nola. Synes moderen, der drømmer om, snart at kunne iklæde hendes datter i kjoler, hah. Og ellers skal vi bare mandagshygge med nus på sofaen. Hvis tiden tillader det, lidt flere blogskriblerier, eftersom jeg har så mange ideer til indlæg i hovedet, som jeg blot venter på at komme igang med at skrible ned. Først gælder det dog et kig tilbage på sidste uge, som bød på en masse rarheder.

II Vi slog rekord med vores IKEA-besøg sidste mandag, som var overstået på et kvarter. Belønningen? Kanelbullar. Hvad ellers? II

II Mine to ♥ II

II Målet med IKEA-turen var det populære Stockholm skab, som vi langt om længe har fundet plads til herhjemme, efter en langtrukken skal-skal ikke leg, eftersom vi egentlig ikke manglede skabet. Det lykkedes mig dog at sælge vores tidligere reol fra soveværelset for at kunne gøre plads til Stockholm, og jeg er så, så glad for den beslutning. Og for at vi samtidig besluttede at male væggen bag i en støvet grøn farve fra Jotun Lady (Treasure hedder den, og har farvekode 7628) II

II En af de rigtig rare morgenmadsstunder med en lunet hjemmebagt bolle og efterårsfarvet topping på min skyr II

II Fredag havde jeg tid til en barselsmassage hos yndlings-Moderliv, som jeg altså ikke kan anbefale nok. Det var en time i himlen og jeg følte mig vitterligt som et nyt menneske bagefter. Og med skuldre der igen var nede på et normalt leje og ikke trukket helt op over ørerne. Nola? Hun sov som en baby (pun inteded) igennem min massage, hvilket næsten var det bedste af det hele, for nøj hvor havde jeg været spændt på, om hun ville vågne op og være helt ulykkelig, mens jeg lå der på briksen II

II Bæreselen er en af de ting, vi har skulle tage tilløb til. Det er bare så nemt med barnevognen, fordi Nola elsker den, men den er også bare stor altid at slæbe med. I lørdags kastede jeg mig dog langt om længe ud i selen, og jeg følte mig faktisk lidt sej, som jeg travede afsted med min datter på maven. Hun faldt i søvn i den allerede inden jeg var ude af døren … om det var fordi jeg var exceptionelt langsom eller fordi hun nød det så meget vil jeg lade stå hen i det uvisse. Men jeg vælger at tro på det sidste II

II Ugen sluttede af med fødselsdagsboller og kage for min svigerfamilie. Jeg havde bagt den lækreste æbletærte efter denne opskrift, og den var et stort hit, så tip til en nem efterårskage er hermed videregivet II

 • Reply
  Rasmus Kruse Vibum
  25. september 2018 at 18:25

  Ser ud til du har haft en god uge

  • Reply
   merimeri
   26. september 2018 at 22:06

   Det synes jeg heldigvis også, og det er så dejligt at kunne bruge de her indlæg til at mindes og værne om de gode stunder i hverdagen.

Kommenter