Hverdagsliv

DETAILS LATELY

5. oktober 2014

Selvom jeg selvfølgelig foretrækker at I læser med når jeg pusler på bloggen, så får I altså idag carte blanche til først at læse med i morgen. Vejret er jo fantastisk, så håber I har tid og mulighed for at være ude og nyde en smuk efterårssøndag istedet.
I mellemtiden så har jeg disket op med lidt detaljer fra den seneste tid, som forhåbentlig kan inspirere.
Har I ellers haft en god weekend? Min er gået med hygge hos mine forældre, som vi tog ned til fredag efter arbejde. Nyder sådan når man engang imellem kan trække stikke ud og tage hjem og igen være hende den lille, hjemme hos forældrene 😉 Igår var vi inde og se Fasandræberne, som er SÅ god, men også virkelig voldsomt. Tror jeg så halvdelen af filmen gennem mine fingre, haha. Har I set den endnu?
Vi er kommet tilbage til Kbh idag, og nu står den på lidt læsning til studiet i morgen, og i aften får jeg en veninde på besøg. Indbegrebet af en god weekend!

XX

Some details shot from lately. 

 • Reply
  Ditte Blog
  5. oktober 2014 at 13:35

  Det lyder som en skøn weekend 🙂 Fedt at høre du synes godt om Fasandræberne. Den har jeg nemlig planer om at skulle ind og se inden for den nærmeste fremtid.Fine detaljer forresten 😉 Er misundelig på din fantastiske smykke samling 🙂

 • Reply
  Anonym
  5. oktober 2014 at 14:10

  Helt enig – Selvom man er fyldt 26, så er behovet for at være "barn" hos forældrene der altså stadig – Jeg nyder i hvert fald weekenderne hos mine forældre og aftenerne hos svigerforældrene 🙂 Jeg sidder med snuden begravet i bøgerne i dag efter en uge hvor foreningsarbejdet har været prioriteret højest og der dermed er en del sider at indhente! Og så er et besøg hos dig altså en særdeles kærkommen overspringshandling – Tak for inspiration (endnu engang) søde Line 🙂 God læselyst – Og ikke mindst god hyggeaften med veninden!/ Ida

 • Reply
  Karina
  5. oktober 2014 at 14:57

  Sikke nogle skønne detaljer søde 😉

 • Reply
  Colombe de la paix
  5. oktober 2014 at 16:02

  Fine detaljer!Jeg var også inde og se den igår! Det var en voldsom film, men rigtig god synes jeg. Jeg havde også hænderne for øjnene flere gange 😉

 • Reply
  Simone Klinke Christensen
  5. oktober 2014 at 19:14

  Hahahahaha jeg så den i dag, og jeg sad OGSÅ med mine hænder foran øjnene det meste af filmen!

 • Reply
  Ida
  6. oktober 2014 at 5:55

  Ih jeg er vild med tredje billede 🙂 Så lækre bukser – hvor er de fra?Jeg nyder også at være hos mor og far, synes at man formår at slappe af på en hel anden måde.Jeg var inde og se Fasandræberne i torsdags og tror at vi så filmen på sammen måde (gennem fingerne 😉 ).

 • Reply
  Line
  8. oktober 2014 at 21:18

  Dét kan du også tro det var, og du kan roligt glæde dig til filmen. Selvom den er barsk, så er den virkelig god, og nogle sindsygt gode skuespiller præstationer!Årh hvor er du sød, mine smykker er også det mest brugte i min garderobe, så det er også en samling jeg er meget begejstret for!

 • Reply
  Line
  8. oktober 2014 at 21:19

  Årh søde Ida, tusind tak for en dejlig kommentar! Dejligt du i ny og næ har tid at kigge forbi, til trods for stor travlhed!

 • Reply
  Line
  8. oktober 2014 at 21:20

  Tak søde Karina.

 • Reply
  Line
  8. oktober 2014 at 21:20

  Synes især skuespil præstationerne var vildt gode, så selvom den er barsk, så var jeg meget begejstret for filmen!

 • Reply
  Line
  8. oktober 2014 at 21:20

  Haha godt jeg ikke er den eneste 😉

 • Reply
  Line
  8. oktober 2014 at 21:21

  Det er vist en pige-ting det med at se film gennem fingrene 😉 Godt vi er flere i samme båd!Bukserne er fra Zara. Kan ikke finde lige den specifikke model online, men måske du kan finde den (eller nogle lignende) inde i butikken?

Kommenter