Ting jeg kan li'

FREDAGSPOST

6. april 2018

10eb973c-5ae9-4f1b-a934-0a79aba02c2c

Godmorgen kære I og glædelig fredag! Selvom det har været en kort uge, på grund af påskefridagen i mandags, mon ikke de fleste af os alligevel er ret klar på weekend? Jeg er i hvert fald, og jeg er helt forårskulret over udsigten til en hel weekend med sol og temperaturer omkring de 10 grader. Tænk sig hvis man boede i Sønderjylland, hvor temperaturerne efter sigende skulle komme helt op på næsten 2o grader. Mon nogle af jer er derfra? I så fald må I lige sørge for at nyde det lidt ekstra for os andre.

Min fredag er startet tidligt; jeg er lige kommet hjem fra træning og nu sidder jeg og nyder morgensolen, der kigger ind af vinduerne, mens jeg skribler på dette indlæg, og så småt tager tilløb til at komme i tøjet og sætte kurs mod kontoret og fredagsmorgenbordet med mine søde kolleger. Efter arbejde har jeg en date-night med Mads, og vi skal selvfølgelig på Bæst, og have byens bedste pizza, som jeg skrev om i dette indlæg. Inden da tror jeg vi finder en tår at drikke i solen og får skålet weekenden ind.

Resten af min weekend fortsætter i samme rare tempo. I morgen skal jeg først til fødselsdagsfrokost hos min veninde Kristina, og derefter til 30års fest hos min veninde Sarah. Søndag er det tidligt op og blive klar til der skal sælges ud på Onkel Danny’s loppemarked i DGI Byen. Jeg er der mellem 10-15, så kig endelig forbi og sig sej, hvis I alligevel er ude og omkring på Vesterbro. Der er gratis entre, og der plejer at være en masse lækre ting blandt de mange lopper. 

Har du ikke allerede fyldt weekenden op med planer, så har jeg et par ideer til, hvad du skal, udover at tage forbi Onkel Danny’s loppemarked:

 • Spise – årets måske første – is et sted i solen. Siciliansk Is, Frederiksberg Chokolade eller Social Foodies er blandt mine favoritter.
 • Læse Anders Legarth Schmidts fængende – og dybt rørende – novelle Jeg løber, der handler om Anders’ bearbejdning af sorgen over at have mistet sin lille datter til kræft.  Meget smuk læsning, og den er perfekt til en weekend i en solskinskrog med et tæppe omkring sig og med yndlingste eller kaffe i kort afstand.
 • Tage forbi Snacks & Blues på Nørrebro for en syndig weekendfrokost. Jeg var der i mandags, og fik en masse gode herligheder, som I også kan se af billedet, og det hele var SÅ lækkert. 
 • Kigge forbi Nués lagersalg i Krystalgade, hvor der vil mærker som Nué Notes, Lovechild, Isabel Marant Etoile, og mange flere. Plejer at være et af de bedre lagersalg, og jeg er lidt ærgerlig over, at jeg ikke selv når forbi i denne omgang. 

Rigtig glædelig weekend, venner ♥

 • Reply
  VenterPaaVinBlog
  6. april 2018 at 13:35

  Jeg fik årets første is i Løkken i påsken – og så endda med nylavet guf!

  – A

  • Reply
   merimeri
   6. april 2018 at 13:49

   Mmm hvor skønt. Bliver helt lækkersulten ved tanken. Der er intet som årets første is, og så ovenikøbet med guf. Mums!
   Rigtig dejlig fredag til dig <3 Klem

Kommenter