Hverdagsliv

DET VIL JEG LAVE I APRIL

1. april 2018

img_2225

Godmorgen derude og glædelig påskedag. Jeg har sneget mig til en tidlig morgen med dynen omkring mig og computeren i skødet nede i sofaen, mens Mads stadig ligger og bobler oppe i soveværelset. Jeg vågner ret konsekvent mellem kl 6 og 6.30 og mit indre ur giver således ikke meget for hverken søn- eller helligdage. Men i virkeligheden gør det ikke spor, de der stille morgener, hvor alting for en stund føles helt øde, det er nemlig nogen, jeg holder meget af, og derfor gerne værner lidt om. Denne tidlige søndage morgen sidder jeg og filosoferer lidt over, hvad jeg håber, april kommer til at bringe. Det føles nemlig som om, den kan bringe noget rigtig godt med sig den nye måned. Dagene er længere og lysere, temperaturerne lægger langsomt men sikkert afstand til frysepunktet og vi går ind i den tid på året, hvor de forlængede weekender sjældent er alt for langt væk. Jo, april  er noget ganske særligt, og jeg planlægger at bruge den på ….

  • Flere ture ud i det blå, hvor cyklen får lov at blive derhjemme. Jeg er lidt slem til, altid at tage cyklen hver gang jeg skal ud, men i april vil jeg gerne få gået nogle flere ture. Dem der uden formål, men hvor det bare handler om at være og suge omgivelserne til os. 
  • At sælge gevaldigt ud af garderoben til Onkel Danny’s sidste indendørsloppemarked på søndag den 8. april i DGI byen. 
  • At klikke denne smukke leopardjakke hjem, hvis salget på søndag går, som jeg håber på. Går det rigtig godt bliver der måske ovenikøbet også råd til denne, og så skulle min jakkesamling være klar til det forår, som jeg tror på nu. 
  • En pizzadate på Bæst. Siden Cathrine i dette indlæg lagde et billede op af – efter hendes udsagn – Københavns bedste pizza, har jeg ikke kunne få den ud af hovedet.  Jeg mener, se lige den ost der …
  • At få styr på outfittet til min bedste venindes bryllup, som vi skal til den 5. maj. Havde lidt troet, at jeg skulle i denne kjole, men efter at have fået den hjem, er jeg altså ikke helt overbevist. Istedet har jeg nu mine øjne rettet mod denne smukke blomsterkjole. Brylluppet skal holdes i Frederiksberg Have, og hvis ikke man skal have en blomsterkjole på dér, hvor så?!
  • En seriøs oprydning i skuffer og skabe. Jeg er altid hurtig til at kaste mig over en garderobeoprydning, men jeg har det med at glemme skabe og skuffer i badeværelse og køkken. De skal have en tur i løbet af april, og jeg glæder mig allerede til det mentale overskud, det vil give at få mere luft omkring os. 
  • At samle op på jeres mange gode tips i forbindelse med valg af barnevogn. Min indbakke og instagram var rødglødende med alle de erfaringer, I var så søde at dele, og jeg tænker, at samle dem i en stor pros & cons guide, som andre forhåbentlig også kan få glæde af. 

    Kommenter