Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

9. september 2019

En lille mandagshilsen skrevet fra sofaen, hvor jeg netop er landet efter at have puttet Nola og lukket øjnene for køkkenet, der roder. Jeg har smækket benene blødt op og er klar til et par timers arbejde. Først lidt til bloggen og derefter en indsats for at gøre et indhug i alle de mails, der er tikket ind, mens jeg har været væk fra kontoret i dag. De første tre dage i ugen her bruger jeg nemlig hele dagen på et projektlederkursus i Hellerup, for at få fyldt på min værktøjskasse som projektleder. Den kommer til at skulle flittigt i brug henover efteråret, hvor jeg leder et stort projekt, vi er igang med at søsætte på arbejdet, så timingen kunne ikke være bedre. Det er både vildt spændende, og vildt hårdt at være tilbage på “skolebænken” en hel dag, og være så koncentreret om at tage nye informationer ind, og jeg kan i den grad mærke, at tankerne har været på overarbejde i dag. Således har jeg glædet mig gevaldigt til at lande her foran computeren, der for mig fungerer (næsten) lige så afslappende som at lægge mig til rette med en god bog.

Endnu mere har jeg glædet mig til at bladre kamerarullen igennem og genbesøge sidste uges rareste stunder. Dem var der nemlig en del af, og især weekenden brillierede med alle de gode ting, den bød på. Sådan må ugen her gerne fortsætte, og eftersom det er min fødselsdagsuge, har jeg allerede store forventninger til den. Også selvom jeg ikke gør noget stort væsen ud af dagen i år, og således bare skal fejre med min Mads og min Nola. Det er alligevel det bedste fødselsdagshold jeg kunne tænke mig.

II Resultatet af sidste uges “jeg-har-desperat-brug-for-forandring” humør. En opdatering af udtrykket over vores bogkasser i stuen, hvor billedvæggen nu er pillet nu til fordel for et mere rent og roligt udtryk. Det var lige, hvad jeg havde brug for, og krævede hverken nye huller i væggen eller penge op ad lommen II

II En omgang hverdagsmagi serveret af Nik & Jay direkte fra scenen i KB Hallen. Jeg tog afsted med lige præcis nul forventninger og forlod hallen helt opløftet. Og lettere svedig efter at have haft endnu en medlevende koncertoplevelse med duoen. Det er nemlig lige nøjagtigt dét, de gør så godt. Får alle til at tage del i festen og fællessangen. II

II Endnu en weekend der blandt andet gik med sommerhuskig, og således endnu en tur på stranden med mine to. Denne gang iført efterårstøj i modsætning til sidste weekends badeoutfits. Utroligt hvad der kan ske på bare en uge. Vi er jo nærmest gået til novembervejr fra den ene dag til den anden. Dét var ikke lige planen med mine ønsker for september II

II På georgine-rov i min mormor og morfars have ♥ II

II Nola var mere begejstret for vindrue-rov på armen af mormor hjemme i deres drivhus. Sådan et havde sommerhuset, vi havde ude at se igår også, og det gad jeg altså godt! Med plads til en stol og lille bord, som i et lille orangeri. Så fint altså. II

II Min søndagslivret! Sympati-tømmermændsmad fra yndlings Jagger Fast Food II

    Kommenter