Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

28. juni 2021
II Sidste uges mandags gøremål. Jeg elsker to-do lister. Ja faktisk lister i alle afskygninger. Sådan en rar måde for mig at skabe overblik og i øvrigt retning på mit arbejde. Har I det også sådan? II

Jeg drog ærlig talt et lettelsens suk, da jeg slog øjnene op i morges, vel vidende at vi nu var tilbage til hverdagen. Har trængt den nærmest hele weekenden, haha. Ej vi har haft endnu en weekend med fuldt program, først studentergilde hos mine kære kusine lørdag efterfulgt af min farmors fødselsdag i går. Og især Evi har det rigtig svært ved så mange nye indtryk på én gang, og hun har derfor svært ved at finde ro, hvilket efterlader hende meget ked, og selvfølgelig overtræt. Nola er en lille festmager, men hun ramte også muren i går og eftermiddagen føltes som én lang nedsmeltning med grædende børn og trætte forældre.

Med fuldt overlæg har Evi og jeg derfor prioriteret en dag uden planer, og jeg har indtil videre nydt at kunne nusse om vasketøj, oprydning og lidt arbejde, imens Evi har sørget for at indhente lidt af alt den søvn, hun ikke fik i weekenden.

Senere i eftermiddag skal vi faktisk ud og kigge på et hus, som jeg er noget så spændt på. Vores første rigtige huskig, udover den villalejlighed vi så for et par uger siden. Imens hygger farmor og farfar derhjemme med Nola og sørger i øvrigt for aftensmad til os alle til vi kommer hjem. Hvilken mandag!p

Håber også der er gode takter for jeres start på ugen.

II Vores nye kaffestation. Eller egentlig nok mest Mads’ eftersom jeg endnu har tilgode at lære at drikke kaffe. Er ikke helt sikker på, om jeg nogensinde lærer det, men jeg skal da indrømme at motivationen har føltes lidt større nu med udsigt til sådan en maskine at lave den på II
II En barselsdag af de absolut bedre. I selskab af min kæreste veninde Charlotte og baby Olga. Vi tog chancen og hentede sushi til frokost, og selvom jeg brugte en stor del af frokosten på at trille rundt i gården med Evi, der havde svært ved helt at overgive sig til sin lur, var det det hele værd! II
II Ægte barnelykke II
II Jeg var alene hjemme til at se fodboldkampen mellem Danmark og Rusland, og jeg havde forberedt mig godt med denne anretning. Klog af skade. Alt for mange gange har jeg nemlig været alene hjemme med pigerne uden skyggen af syndigt i huset, og dét skal der altså til, som belønning for at have tjansen med begge børn II
II Babyvenner. Cirka det sødeste i hele verden II
II Tænk at ligge der og sove i skyggen af blomsterkonfetti på en lun sommerdag. Kan ikke forestille mig noget der skulle være meget bedre II

    Kommenter