Hverdagsliv

My first pair of Bobby’s

14. april 2014
 Se nu der .. Bobby er flyttet ind! Jeg spurgte mig selv om jeg overhovedet kunne udgive mig for at være modeblogger, og så ikke samtidig eje et par Isabel Marant Bobby? Svaret er nej! Så selvfølgelig måtte jeg slå til da muligheden bød sig 😉 
Ej jeg har sukket en del efter dem det sidste lange stykke tid, og pludselig kunne jeg slet ikke forestille mig en sammenhængende garderobe uden disse. Kender I når man får det sådan med et item?
Nåh, men jeg havde egentlig besluttet mig for at jeg først ville købe dem efter jeg havde været på loppemarked og sælge ud af garderoben i starten af maj, men på min tur rundt på Frederiksberg i lørdags ville skæbnen det altså at jeg kom forbi Zornig på Gammel Kongevej .. Som sælger Isabel Marant .. og som jeg vidste havde Bobby hjemme .. i min størrelse. What a coincidence 😉 “Desværre” passede de perfekt, endda så godt at jeg slet ikke havde lyst til at tage dem af igen. Og så måtte de jo med hjem. Sådan gik det altså til at min lørdag blev en del dyrere end forventet. Til gengæld er jeg helt ekstatisk over mine nye sko, og jeg kan slet ikke vente med at få taget dem rigtig i brug.
 • Reply
  Ida / Fashionlab
  14. april 2014 at 7:41

  Hmm.. Så er jeg jo nødt til også at klikke dem hjem for også fremafrettet at kunne kalde mig blogger 😉 Jeg er bare SÅ meget i tvivl om farven og om de skal være med eller uden læder! 😉
  Hvordan er de i størrelsen Line?

  Åh til slut – Kæmpe TILLYKKE!

 • Reply
  A + K = ♥
  14. april 2014 at 9:56

  Waue, de ser bare så bløde og lækre ud!

  – Anne

 • Reply
  Julie / It's My Passions
  14. april 2014 at 10:05

  Dem er jeg sikker på at du bliver glad for og så må du bare sælge lidt ekstra på loppemarkedet – hvor er de smukke! 🙂

 • Reply
  Karina
  14. april 2014 at 11:04

  Hvor er de altså bare fine 🙂

 • Reply
  Stephanie
  14. april 2014 at 11:25

  Nej hvor er de bare fine 😀

 • Reply
  Line
  14. april 2014 at 15:30

  Haha jeg tror heller ikke du kan slippe uden om Ida 😉 Jeg var heldigvis ikke i tvivl om at det skulle være denne model, og denne farve. Så kan jeg altid drømme lidt videre om den sorte efterfølgende 😉
  Jeg svingede faktisk lidt mellem 37 og 38 (som er min vante størrelse). Synes til en start den svuppede lidt i hælen på en 38, hvor den sad meget til i 37. Jeg endte dog med at gå med 38, da den var mest behagelig at have på, og efter at have strammet dem lidt ind og gået i dem herhjemme, så er jeg ikke i tvivl om at det er den rigtige størrelse.

 • Reply
  Line
  14. april 2014 at 15:31

  Og de er SÅ gode at have på! 🙂

 • Reply
  Line
  14. april 2014 at 15:32

  Jeg tror også nok at de skal ende med at blive favoritter. Og ja, så må jeg bare sørge for at sælge godt ud, så lidt af skoens pris kan blive tjent ind igen 😉

 • Reply
  Line
  14. april 2014 at 15:33

  Ja ikke? Jeg er også helt solgt i dem 😉

 • Reply
  Line
  14. april 2014 at 15:43

  Jeg kunne ikke være mere enig. Mine nye yndlingssko 😉

 • Reply
  Louise Lykke
  14. april 2014 at 18:06

  Hehe, åhh jamen sådan går det jo nogle gange! Og så MÅ de jo simpelthen bare med hjem – Der er jo ikke andet at gøre!? 😀
  De er super fede, forstår godt du er glad for dem 😀

  – Louise Lykke
  http://www.allthingsglitters.blogspot.dk/

 • Reply
  Line
  21. april 2014 at 16:11

  Haha præcis. Så jeg havde jo faktisk slet ikke noget valg – dét er i hvert fald det argument jeg bruger når jeg skal overbevise mig selv om retfærdiggørelsen af at bruge så mange penge på et par sko 😉

 • Reply
  Kathrine Johansen
  25. april 2014 at 13:36

  Hvor er de lækre og fede. De er faktisk ikke min stil, men på grund af farven synes jeg de er mega fede!

  Kig gerne forbi, knus!
  http://www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

 • Reply
  Mathilde
  24. marts 2018 at 23:09

  Hvilken farve er de i?

  • Reply
   merimeri
   25. marts 2018 at 15:42

   Det er i den farve, der hedder ‘Taupe’ 🙂

Kommenter