Hverdagsliv

Simpel tirsdag

15. april 2014
Lindex shirt / Just Female jeans / Isabel Marant Bobby boots

Dugfriskt dagens skudt for kun et øjeblik siden. Jeg knus-elsker mine nye sko, og har lyst til at have dem hele tiden. Heldigvis er de vildt nemme at style og jeg synes jeg kan bruge dem til næsten det hele i min garderobe. Mit outfit idag er egentlig ret klassisk (jeg er all-in på løs skjorte og smalle jeans tendensen i øjeblikket), men jeg synes at støvlerne alligevel ender med at gøre outfittet ret casual og underspillet, så ikke det bliver for damet. Dét er nemlig et prædikat jeg ikke helt klar til endnu 😉 
Jeg har haft en ren overskuds tirsdag som blev lagt ud med træning i morges, derefter hjem at læse, så var jeg lige ude og lure lidt i H&M; (og måske der kom lidt med hjem fra shoppelisten) og inden længe går turen til den italienske restaurant Il Buco ved Islands Brygge. Er blevet anbefalet den et utal af gange, så nu skal det altså være. Jeg er stor fan af det italienske køkken (måske fordi al maden er så syndig), så jeg tænker at det kun kan blive godt. Er der mon nogen af jer der har været der?
 • Reply
  Simone Klinke Christensen
  15. april 2014 at 17:47

  Jeg har måske en lille ide om, hvad du har købt med hjem fra H&M; ;)!

 • Reply
  Line
  15. april 2014 at 17:49

  Hehe og jeg tror ikke engang det er dét du tror det er. Den havde de nemlig ikke 😉

 • Reply
  Michelle
  15. april 2014 at 19:12

  Sikke nogle fine bukser 🙂

 • Reply
  Ida / Fashionlab
  15. april 2014 at 21:08

  Jeg SKAL eje!!! Og så skal jeg da i øvrigt også have fundet de jeans frem fra gemmerne 🙂

 • Reply
  Karina
  15. april 2014 at 21:19

  Hvor ser du altså fin ud søde 🙂

 • Reply
  Julie / It's My Passions
  15. april 2014 at 22:12

  Åh de bobby´s der 🙂 Er vild med dem og ja, kunne godt forestille mig at de var nemme at style – farven er jo lækker! 🙂

 • Reply
  Carina Trinhammer
  15. april 2014 at 22:50

  Du ser bare hammer godt ud, Line!! Jeg er ikke kæmpe-kæmpe fan af Bobby, men ingen tvivl om, at du netop har fået mig overbevist: der er noget om snakken!! 🙂

 • Reply
  Ida
  16. april 2014 at 8:00

  Hvor ser du bare fin ud Line og jeg kan godt lide det lidt utydelige print på dine bukser. Og så er de sko jo bare to-die-for 🙂
  Jeg har ikke været på den restaurant, men glæder mig til at høre hvad du synes om den. Jeg synes også at det italienske køkken er noget så lækkert 🙂

 • Reply
  Ganske Enkelt
  17. april 2014 at 1:30

  Av, et lækkert outfit! Du gør det smaddergodt for tiden 🙂

 • Reply
  Lullumut
  20. april 2014 at 10:23

  Alt for lækkert outfit søde! Og tillykke med dine nye lækre sko basser. Jeg kender ikke restauranten men håber, det var delikat.

 • Reply
  Line
  21. april 2014 at 16:04

  Tak Michelle. Det er også sådan et par jeg elsker at genfinde i garderoben.

 • Reply
  Line
  21. april 2014 at 16:05

  Jaaa Ida. Du vil blive så glad for dem, det tør jeg godt garantere dig. Ja du skal da så. Det var jo efter jeg havde set dem på dig, at jeg også måtte klikke dem hjem 😉

 • Reply
  Line
  21. april 2014 at 16:05

  Hvor er du altså sød Karina, tak!

 • Reply
  Line
  21. april 2014 at 16:06

  Hørt! Nu er spørgsmålet så bare om jeg kan leve uden dem i sort også 😉

 • Reply
  Line
  21. april 2014 at 16:06

  Haha der kan du bare se. Jeg var jo også evigheder om at blive overbevist, men nu kan jeg jo nærmest ikke forstå at jeg kunne leve uden (indtil nu) 😉

 • Reply
  Line
  21. april 2014 at 16:08

  Uha Ida, Il Buco får mine varmeste anbefalinger. Konceptet er ret sejt, med sådan lidt madklubstemning, hvor man sidder ved langborde tæt sammen med de øvrige gæster. Maden er fantastisk og prisen lige så (vi fik 6 retter, samt et glas vin for 250 kr kuverten). Der er vist kun åbent om tirsdagen, men jeg skal helt sikkert tilbage igen en dag!
  Og tusind tak for dine roser til outfittet i øvrigt 🙂

 • Reply
  Line
  21. april 2014 at 16:09

  Dét er jeg virkelig glad for at høre. Det er sjovt som man nogle gange kan se sin garderobe i et helt nyt løs, blot ved hjælp af et par enkelte tilføjelser, som pludselig binder garderoben sammen på en helt ny måde.

 • Reply
  Line
  21. april 2014 at 16:09

  Tak søde! Delikat kan næsten ikke gøre det. Du bør prøve det en dag. Virkelig anbefalelsesværdigt!

Kommenter