Hverdagsliv

Simple silhouette

21. april 2014

Soulland shirt / Asos skirt / Isabel Marant Bobby boots


Godmorgen derude. Jeg er tidligt oppe for at få det sidste færdig med min eksamensopgave, men vil lige nå at vise jer dagens fra igår, inden jeg begraver mig i bøgerne 😉                                       Sportede min nye skjorte, sammen med en ny nederdel, som jeg vist heller ikke har fået vist? Synes jeg manglede en smal nederdel, til at kunne aflaste min mange a-skørtet lidt, og jeg slog derfor til da denne var på tilbud hos Asos. Den er fin, enkel og meget brugbar, omend den er lidt kort, så ville nok have taget den et nummer større end normalt, hvis jeg kunne gøre det om. Asos har faktisk 20% på deres eget mærke lige nu, så nederdelen kan stadig findes på tilbud her.

 • Reply
  Colombe de la paix
  21. april 2014 at 11:06

  Jeg er vild med nederdelen og skjorten! 🙂 Skoene not so much (sorry).

 • Reply
  Line
  21. april 2014 at 15:56

  Det skal du skam ikke undskylde søde Camilla. Smag er jo heldigvis meget individuelt.

 • Reply
  Makota22
  21. april 2014 at 17:09

  great shirt<3and skirt;)

 • Reply
  Chau
  25. april 2014 at 12:22

  Åhh…du ser bare så fin ud i tøjet!

  /Chau

Kommenter