Ting jeg kan li'

ØNSKER SOM 31-ÅRIG

10. september 2019

II 1 OLAPLEX SHAMPOO II 2 OLAPLEX BALSAM II 3 BUNGALOW ÆSKER II 4 RAINS REGNJAKKE II 5 PALMPETIT HALSKÆDE II 6 MERETE PRYDS HELLE VI KUNNE ALT II 7 SKULTANA LYSESTAGE II 8 RUDOLPH CARE SERUM II 9 RUDOLPH CARE FACIAL OIL II 10 FLORA DANICA KOP II 11 NUE NOTES FLØJLSBUKSER II 12 RUDOLPH CARE BODY BALM II 13 NIKE LØBEJAKKE II 14 NEW BALANCE 991 SNEAKERS II

På torsdag lægger jeg mit første år i 30’erne bag mig, og kan herefter skrive 31 år på CV’et. 30 har været et vildt år. Helt ny i mor-rollen, hvor jeg skulle finde mig til rette med prædikatet ‘at være på barsel’ – noget der dog endte med at bekomme mig mere end godt. Et år, der nok har været det hårdeste i mit liv, men også det lykkeligste og mest overvældende. Et år, der har fået mit onlineunivers her til at blomstre, som bød på et helt uperfekt perfekt frieri, hvor vi tog på tour de sommer i det danske, og blev så forelskede i sommerhuslivet, at vi nu bruger vores weekender på at jagte vores eget sommerhus. Hvor jeg vendte tilbage på arbejde efter mere end 12 måneders barsel. Tiden er med god grund fløjet afsted, og det føles bare som få dage siden, at jeg sad her iført stort fødselsdagssmil

Og nu er det tid igen. Og min familie er på puklen af mig for at få mig til at sende nogle fødselsdagsønsker. Dem plejer det ellers ikke at være småt med, men i år har da altså taget mig en del tid og tankevirksomhed at få fundet frem til nogle sager, jeg virkelig mangler og drømmer om, og som ikke bare leder til endnu mere overflod herhjemme. Men det er lykkedes! 13 fine fødselsdagsønsker i både lille og stor skala. Fra ny læsning på den lille klinge, til den smukkeste halskæde på den helt store. 

Uanset hvad der venter mig, går jeg ind i mit år som 31 årig fuld af taknemmelighed, og det er dælme det vigtigste. 

 

    Kommenter