Det har jeg på

SØNDAGSLIV

15. september 2019

II TIGER OF SWEDEN TRENCHCOAT II SECOND FEMALE BLUSE II ZARA BUKSER II NEW BALANCE 990 SNEAKERS II COCCINELLE TASKE II

Hej venner, glædelig søndag!

Det har været en stille uge på indholdsfronten her på adressen, men til gengæld har der været fuld program i min ikke-virtuelle virkelighed, hvilket også er årsagen til førnævnte stilhed. Jeg har simpelthen ikke kunne få enderne til at mødes. Ugens første tre dage gik nemlig med et projektlederkursus fra morgen til sen eftermiddag, og aftenerne blev brugt på at nå lidt af de arbejde, jeg af gode grunde ikke kunne nå mens jeg væk fra kontoret. Torsdag havde jeg fødselsdag, og holdt en tiltrængt fridag sammen med Mads, og fredag skulle alt det forsømte arbejde fra i løbet af ugen indhentes. Og så blev det weekend. Og mens jeg havde en masse ambitioner om alt muligt, vi skulle, endte jeg med at gå lidt i cirkler rundt om mig selv det meste af dagen igår. Irriteret over ikke at nå i mål med noget, men samtidig heller ikke i humør til at bruge hele dagen på gøremål og pligter. Trængte vidst bare til at holde ægte fri. Uden noget på programmet. Så sådan blev det. Eller næsten da. Formiddagen brugte jeg nemlig inde i byen på at finde tøj til det bryllup, vi skal til på på lørdag. Bedre sent end aldrig …

Til gengæld er jeg fuld af gåpåmod for dagen i dag. Fast besluttet på at gøre et ordentligt indhug i to do’en, så den kommende uge starter med overskud. Jeg har et par blogskriv i tankerne, som jeg gerne vil få skrevet, der skal ryddes ud i min og Nolas garderobe, så vi begge kan blive efterårs- og vinterklar, vasketøjet skal i bund, og så skal vi på eftermiddagsbesøg hos det nyeste medlem af vennegruppen, min venindes lille nyfødte dreng, som jeg glæder mig så meget til at møde ♥

 

 

    Kommenter