Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

6. marts 2017

Godmorgen derude! Åh hvor har jeg altså nydt at vågne op i min egen seng på Nørrebro i dag, og jeg nyder lige nu en stille morgen, inden arbejdet om lidt kalder. Når dagens deadlines og mails er klaret, er det tid til den ugentlig momondo træning, og efterfølgende tager vi på California Kitchen og klarer mandagsmaden. Hvilket ikke overraskende passer min bowle begejstring fortrinligt. Så selvom mandag aldrig bliver min favoritdag, så tegner dagen i dag nu ok, når nu det skal være. Og så er der i øvrigt ikke nogen bedre måde at starte dagen på, end med at samle billedglimt fra nogle af mine yndlingsstunder fra  den sidste uge.

img_1014II Søndagssløret men i et fortrinligt humør og iført ny favorit t-shirt II

img_1026II Sliders er altid en god ide. Især når de bliver indtaget i gode venners selskab i det nye Westmarket, som jeg glæder mig til bruge endnu mere fremover II

img_0907II At have fornøjelsen af denne fine dame i en hel uge, kan man ikke andet end at være begejstret over II

img_0954II Det samme gør sig gældende for pæne morgenborde, som for mig er den bedste start på dagen. Det er næsten umuligt ikke at have en god dag, hvis man tager sig tid til at starte dagen godt – og for mig er det lig med et lækkert morgenbord II

img_0963II De morgener, hvor man har tid til at starte med aviser i sengen, kan noget særligt. Og hyggen blev blot endnu bedre af, at have fint selskab i sengen (ja, det er katten, jeg refererer til, haha) II 

img_1015II Som inkarneret fan af det italienske køkken, går vejen til min madglæde ofte gennem en lækker pastaret. Men en snasket burger i hjemmelavede brioche boller er virkelig også lækkert. Mmmm II

img_1019II En lille smule lysmagi på Ofelia Plads <3 II

    Kommenter