Det har jeg på

MOM JEANS OG BASISOUTFIT MED ET TWIST

9. marts 2017

img_1030 img_1029 img_1028II H&M CASHMERE STRIK (LINK HER) II MONKI JEANS (LINK HER) II OTHER STORIES STØVLER (LINK HER) II 

Udover Zara købene, som jeg skrev om den anden dag, så var der også noget andet, der røg med hjem fra min lørdagsshoppetur. Nemlig disse seje mom jeans fra Monki, som jeg har haft et godt øje til (pun intended) i noget tid. Jeg har faktisk også haft købt dem tidligere, men returnede dem igen, da jeg var i tvivl om størrelsen. Jeg slap dem dog aldrig helt tanken om dem, og efter at  have prøvet dem på igen i lørdags, kom de med hjem – og de var på resten af weekenden, hvilket altid er et godt tegn. Er ret vild med mom fittet, så nu håber jeg bare ikke, at de giver sig alt for meget, hvilket altid er den største udfordring, når man køber nye jeans. I søndags havde jeg dem på sammen med en klassisk cashmere strik og mine bordeaux støvler, og synes selv det fungerede ret fint sammen. Basis med et twist. 

img_1032

 • Reply
  Cecilie
  10. marts 2017 at 6:50

  Så fint! 🙂 Jeg har kattene fra i sommers og har egentlig lagt dem lidt på hylden fordi de var lidt for fjollede til arbejde, men på den her måde fungerer det jo virkelig godt.

  Hav en skøn weekend, når du når dertil!

  KH. Cecilie

  • Reply
   merimeri
   22. marts 2017 at 16:39

   Ej søde Cecilie, jeg havde da fuldstændig overset din kommentar her. Pokkers! Haha, jeg kan godt følge dig lidt mht at synes bukserne er lidt for fjollede til at have på på arbejde. For mit vedkommende har de kun været med på job en enkelt gang indtil videre, fordi jeg nok også synes de bliver liiige skøre nok. De går i hvert fald under navnet ‘fjollebukserne’ herhjemme 😉 Der var dog ingen bemærkninger fra ledelsen, så måske det kun er min egen konservatisme, der spiller ind, hehe.

Kommenter