outfit inspiration

KLÆDT PÅ TIL FREDAGSSJOV

10. marts 2017

stinegoya-brush-dress

II STINE GOYA BRUSH DRESS II

Jeg har den bedste fredag foran mig, og jeg kan nærmest ikke vente på at kunne erklære weekenden for åben. I aften har jeg nemlig sat 12 veninder i stævne, og jeg glæder mig så gevaldigt til at samle næsten alle de seje, søde og modige damer, som jeg er heldig at have i mit liv. Vi starter aftenen med pizza og drinks hos mig, derefter skal vi på Boulebar og slå os løs i pentangue, mens vi finder vores indre frankofil frem. Senere tager vi videre på Natbar til flere drinks og dans. Et intet mindre end perfekt fredagsprogram, hvis jeg selv skal sige det. 

Til sådan en aften, må der gerne skrues lidt op for outfittet, og jeg drømmer om at iføre mig denne pæne draperede kjole fra Stine Goya, som jeg med jævne mellemrum sukker lidt efter. Den perfekte basisgarderobe kjole fordi den er enkel med et twist og samtidig kan bruges både til hverdag på kontoret og en fredag aften ude, afhængig af hvordan man styler den. I aften vil jeg bruge den sammen med mine glimmerhæle fra Other Stories, min blå PS11 tiny taske og røde læber som prikken over i’et. 

Kjolen har jeg fundet hos webshoppen Bruun-Bruun, som har et ret fint udvalg af Stine Goya. Og kjolen her er ovenikøbet 100kr billigere end i Stine Goyas egen webshop, hvilket alt sammen tæller, når man er oppe og give 1000kr + for en kjole. 

Og nu; lad nedtællingen til fredagssjov gå igang!

INDLÆGGET ER UDGIVET I SAMARBEJDE MED BRUUN-BRUUN

    Kommenter