Det har jeg på

WHAT I WEAR // WEDNESDAY IN COLORS

14. maj 2015

100515// REISS JACKET // COS TEE // WHYRED PANTS // ADIDAS SNEAKERS //

Gårsdagens outfit af den mere komfortable slags, særligt velegnet til en lang dag på læsesalen. Da jeg først trak i sættet, skulle jeg lige vænne mig til kombinationen af løse bukser og sneakers, som for mig er noget mere maskulint, end hvad jeg er vant til. Jeg overvandt dog min skepsis og endte med at føle mig ganske godt tilpas. Det hjælper selvfølgelig også altid, når man kan lade yndlingsstriber indgå i outfittet som formildende omstændighed.Hvad tænker I om sættet?

I dag vil jeg til gengæld lade bøgerne blive hjemme og istedet nyde FRIdagen. Om lidt skal jeg mødes med en veninde til morgenmad, derefter kommer mine forældre ind til frokost og resten af dagen skal jeg hygge med min yndlingsmand inden turen i morgen tidlig går til Amsterdam.

 • Reply
  Ida
  14. maj 2015 at 9:57

  ej Line jeg synes at du rocker det sneakers og løse bukser look vildt godt 🙂
  Det lyder som nogle rigtig hyggelige planer du har i dag 🙂

  • Reply
   infashionwebelieve
   18. maj 2015 at 10:46

   Du er altså sød Ida! Og jeg vil da helt klart forsøge mig med den kombination igen, nu I tager så pænt imod det.

 • Reply
  Camilla // Colombe de la paix
  14. maj 2015 at 12:52

  Jeg er vild med sættet! De sneaks er altså for fede og kan gå til alt, vil jeg mene! 🙂

  • Reply
   infashionwebelieve
   18. maj 2015 at 10:45

   De vokser også mere og mere på mig. Hvor jeg i starten følte mig way out of my comfortzone med sneakers, så bruger jeg dem i dag lystigt til både bukser og kjole.

Kommenter