Det har jeg på

OOTD: LEOPARDPLETTER OG PINK PASTEL

27. marts 2018

e2028cbd-361d-4a63-a1ac-0bf5cd3bd91e

d16aba88-a2a5-4955-a165-b9d15291ba27

6ea6f101-c133-45fd-ad97-cd1dbd1ace68

II H&M DENIMJAKKE II COS BLUSE (gammel, lignende HER) II GANNI NEDERDEL (gammel, lignende HER) II NIKE AIR MAX 97 SNEAKERS II PROENZA SCHOULER PS1 TASKE II

Jeg kan vitterligt ikke huske, hvornår jeg sidst har haft anledning til at tage billeder af mit outfit udenfor, og det føles derfor som lidt af en milepæl på vegne af foråret, at det for ganske kort tid siden lykkedes mig at få skudt billeder uden at risikere frostskader. Resultatet af mit tirsdagsoutfit kommer således her; et mix af farver og print, og af gamle og nye garderobefavoritter. Min pink denimjakke, som jeg købte for et par måneder siden, er simpelthen sådan et dejligt indslag i min garderobe, og jeg er ovenud tilfreds med, at det endelig er blevet vejr til at bruge den. Med min vinterjakke udover, bevares. Men Rom blev jo heller ikke bygget på en dag …

Udover tilfredsheden over at igen at kunne skyde billeder udenfor, så er humøret fortsat højt her i påskeferieland. Vi startede dagen med et træningspas (overvejer faktisk at skrive lidt om mine træningsrutiner som gravid, hvis det er noget, der er interesse for?), og derefter havde jeg et kaffemøde vedrørende det nye danske beauty brand COMME DEUX, som jeg glæder mig til at fortælle jer mere om. Nu er vi lige kommet hjem fra en tur til Sydhavnen, hvor vi skulle ud og prøvekøre den nye VW T-Roc, som vi har et godt øje til, og om et par timer går turen på Retour Steak, og jeg drømmer allerede hede drømme om den bøf bearnaise jeg skal have. Som jeg skrev i det her indlæg, så er gode bøffer virkelig en af de ting, jeg savner som gravid. Heldigvis var I flere der skrev, at man altså sagtens kan spise en medium stegt bøf uden dårlig samvittighed, så det er lige præcis, hvad jeg har tænkt mig at gøre i aften. Påskeferie, du er god for mig!

    Kommenter