Det har jeg på

OOTD: SIMPLE SUNDAY

7. januar 2018

vsco-photo-1 vsco-photo-4 vsco-photo-2II ARKET SKJORTE II H&M JEANS II &OTHER STORIES GLIMMER STRØMPER II APAIR STØVLER II

Glædelig søndag, venner! Har I været ude at nyde det gode vejr i dag? Vi har brugt det meste af eftermiddagen på at gå tur, og jeg er næsten helt høj over al den sol og mængden af blå himmel. Føles som evigheder siden sidst, og jeg kan mærke, at det var lige, hvad min krop havde brug for. 

Ellers er min weekend gået med en hulens masse god mad – fredag var jeg på Honey med to veninder, og i går på Spaghetteria med Mads og et vennepar. Glæder mig helt til at skulle spise hjemme i aften, haha. Sikke et luksusproblem. Men søndag er for mig på en eller anden måde lidt hellig, og dagen må helst ikke byde på alt for mange planer. Derfor har jeg også brugt en del af dagen på at rydde ud i garderoben derhjemme, og jeg har fået sat en hel masse til salg på Trendsales. En slags tidlig forårsoprydning i garderoben om man vil, men efter at have haft store bunker af tøj fordelt ud over det meste af vores kontor i en lille måneds tid, føles det næsten som en sten, der blev taget af mine skuldre, da jeg i dag endelig fik taget mig sammen til at få sorteret og sat til salg. 

Efter oprydningen pakkede jeg mig ind i varmt tøj, og tog Mads i hånden, og gik ud i solskinsvejret. Egentlig havde jeg tænkt, at det skulle kombineres med en omgang outfitbilleder, men jeg kunne simpelthen ikke få mig selv til at smide jakken – ja nærmest ikke engang at åbne den, haha – i den bidende frost. Istedet lykkedes det at få skudt lidt billeder indendøre derhjemme, så jeg kunne få vist jer min nye skjorte fra Arket i aktion. Lige tilpas løs til at være perfekt til en søndag i magelige jeans. 

vsco-photo-3

 • Reply
  Thir
  7. januar 2018 at 20:51

  Det er sådan nogle fine billeder! <3 Rigtig god søndag aften.

  • Reply
   merimeri
   8. januar 2018 at 7:34

   Tusind tak søde Thit <3 Håber du får en dejlig start på den nye uge! Klem

Kommenter