Det har jeg på

PÅ GENSYN SOMMER

5. september 2019

II &OTHER STORIES T-SHIRT II MUNTHE UNDERKJOLE II VRS FLETTASKE II BOSABO SANDALER (lignende HER) II

Disse billeder bliver det nok sidste minde fra dette års sommer. Den lader til at være definitivt forbi, som efterårsregnen igen siler ned uden for mit vindue. Lidt hyggeligt. Og lidt trist, når nu man havde drømt om milde sensommerdage og dage med bare ben og strik. Således virker  det ekstra vemodigt at dele weekendens outfit, hvor der var skruet fuldt op for sommerfornemmelserne. Med bare ben og sandaler sat til en let stropkjole og t-shirt. En slags sommeruniform, om man vil, som jeg har været svært glad for i år. Ukompliceret og pænt. Sådan et, det hverken kræver søvnoverskud eller nyvasket hår at pulle off, fordi alle mine medmødre ved, at det makkerpar, skal man aldrig føle sig for sikker på. Den slags outfitkombinationer skal man holde godt fast på, fordi de kan redde dig fem-ti minutters overskud på en i forvejen fortravlet hverdagsmorgen, hvor du ellers febrilsk står og hiver tøj, der ikke dur, ud af skabet. Tænker, vi alle har været dér?

Jeg prøvede ellers at genskabe fornemmelsen igen igår, hvor jeg blot parrede sættet med jeans, men det fungerede altså ikke. Det får en chance med strømpebukser også, men ellers bliver det på gensyn til oufitkombinationen her, præcis som jeg siger det til sommeren. På gensyn, sommer! Må dit fravær ikke føltes alt for langsommeligt.

 

    Kommenter