Det har jeg på

MONDAY CLASSICS

22. december 2014

211214
Notice shirt / Zara pants (sold out, similar here) / Bianco boots

Første rigtige dag i min juleferie, og jeg har pakket de sidste julegaver og det halve af min garderobe, og er efterhånden klar til at vende mod min familie og det sydsjællandske, for forhåbentlig snart at kunne se julestemingen indfinde sig. Synes den har haltet lidt i år, og mistænker en travl december og det manglende vintervejr, for at være en stor del af årsagen. Satser dog på at dagens juletræsfældning og min mors julekonfekt, nok skal hjælpe på julestemningen 😉

Er I taget på juleferie endnu, eller skal I arbejde de kommende dage? Måske endda også i julen?

Outfittet her er fra weekenden, og er af den mere klassiske slags. Jeg er simpelthen så glad for mine sorte suit bukser, og sniger dem på, så ofte som jeg kan tillade mig det. Aller helst i kombination med mine sorte spidse støvler, som nok må gå for at være et af sæsonens absolut bedste køb. Traditionen tro skal der i øvrigt nok komme en status over shoppeåret 2014, og hvad der står på ønskelisten for 2015. Dé indlæg plejer I også at være glade for, og planlægningsmennesket her, er glad for at lave dem, så det er jo en fin forening 😉

XX

Its the first real day of my christmas holiday, and I’m soon ready to take off for christmas at my parents. The last gifts are wrapped, the half of my wardrobe are packed and I’m ready to let the christmas spirit take over. What about you, are you working these days or are you also lucky enough to have vacation now?

The outfit is from the weekend and is quite classic. I’m so glad about my black suit pants, and is wearing them as often as possible, and most likely in combination with my pointy boots, which probably has been of the best buys this season. As traditional I will also in the coming days be making a status over the shopping year of 2014 and reveal what is on my shopping list for 2015. 

 • Reply
  Ida
  22. december 2014 at 8:54

  Pift pift Line, hvor ser du godt ud 🙂
  Jeg har det på sammen måde som dig mht. julestemningen. Jeg synes også at den har været svær at finde frem i år, men håber at den kommer 🙂

 • Reply
  StyleStories
  22. december 2014 at 9:24

  Superlækkert outfit! Elsker dine støvler. Jeg er på arbejde her mandag og tirsdag, men derefter står den på ferie til d. 5., skønt! Rigtig god ferie og jul til dig!

 • Reply
  Katrine Guldbæk
  22. december 2014 at 18:41

  Super lækkert og enkelt :-). Jeg gik på “juleferie” i dag og fri indtil d. 26, hvor det går løs igen 🙂

  • Reply
   infashionwebelieve
   23. december 2014 at 17:48

   I så fald håber jeg du får et par fantastiske fridage og en skøn jul søde Katrine. Kh.

 • Reply
  premium chocolates
  14. marts 2015 at 14:10

  Thanks for finally writing about >Looklab.dk – infashionwebelieve

Kommenter