På ønskelisten

SIMPLE GOLD NECKLACE

21. december 2014

susanne-friis-bjørner-kæde

Foruden min favorit perlering, så har jeg også været heldig at få den fineste guldkæde fra den danske smykkedesigner Susanne Friis Bjørner. Min begejstring for halskæder kan være noget svingende, men denne kæde har jeg stort set haft på hver dag, siden den blev føjet til smykkeskrinet. Den er så fin og enkel, og så synes jeg det er ret fint at kunne kombinere et guldsmykke med alle mine sølvringe og -armbånd.

Halskæden er modtaget som gave af Susanne Friis Bjørner

XX

Besides my favorite pearl ring, I’ve also been blessed with an amazing gold necklace from the danish jewelry designer Susanne Friis Bjørner. Its elegant and simple and I love to wear it in combination with my many silver rings and bracelets.

    Kommenter