outfit inspiration

WHO EVER SAID BLACK WAS BORING

17. december 2014

 

 

black-streetstyleHvis du er lidt træt af garderobens anvendelsesmuligheder her til morgen, så har jeg et tip til dig. Vælg sort! Jeg synes, sort i sort er noget af det pæneste, der findes (ok, det overrasker nok de færreste, der har læst med på bloggen her i lidt tid), og det er både klassisk og cool på en og samme tid.  Og hvis nogen skulle finde på at påstå at sort er kedeligt, så vis dem da lige disse lækre langbenede sortklædte damer. De må da kunne overbevise de fleste!

Nu vil jeg suse ud af døren og afsted på job – iklædt sort, that is. To dage til juleferie .. men hvem tæller 😉

Photocredit: Stockholm Streetstyle & Pinterest

XX

 • Reply
  Liselotte / Everyday Couture
  17. december 2014 at 9:08

  Elsker bare sort på sort. Største delen af mit tøj er også sort.
  Er ret vild med dine inspirationsbilleder.

  / Liselotte

 • Reply
  StyleStories
  17. december 2014 at 12:20

  Sort er ALDRIG kedeligt i min verden! Når bare man huske at blande lidt teksturer, så er det bare skøøønt med all black. Prøver dog ofte selv at bryde det lidt op, men det bliver som reel med grå, hehe 🙂

Kommenter