outfit inspiration

TORSDAGSDRØMME TIL GARDEROBEN

31. januar 2019

II H&M SILKESKJORTE II H&M KASHMIR FRAKKE II &OTHER STORIES VIDE BUKSER II MARNI TRUNK TASKE II SOFIE SCHNOOR RUSKINDS STØVLER II 

Buksekrisen herhjemme kører ufortrødent videre, og jeg skal altså snart have gjort noget ved sagen andet end bare at skrive om den herinde. Det løser den sig nemlig ikke af. Desværre. Og udover jagten på et par jeans mere, så er jeg efterhånden også mere og mere lun på tanken om at prøve et par vide bukser af efter i mange år bare at have luret med på den trend fra sidelinjen. Dét der har afholdt mig, er mine begrænsede 164 centimer og en ide om, at jeg med den højde vil drukne helt i vide bukser. Men hvad tænker I, er det bare en skør begrænsning jeg sætter for mig selv og vil jeg godt kunne slippe afsted med vide bukser selvom jeg ikke er blevet beriget med modelben eller tilsvarende højde? 

Hvis nu jeg fik taget mig sammen til at prøve det af, så faldt jeg over de her flotte fløjlsbukser fra &Other Stories som ser ud til at sidde ret fint på. Jeg ville parre dem med en feminin skjorte, for ikke at gøre buksen al for maskulin. Det sæt ville være pænt toppet af med kashmirfrakken fra H&M, som stadig er i flittigt brug herhjemme. Har I øvrigt set, at den nu er sat ned med 50% rabat. 1000kr for en klassisk frakke i 100% kashmir er altså en virkelig god deal! Og så ville jeg iføre mig mine nye grønne vinterstøvler fra Sofie Schnoor som jeg endte med at slå til på, og som så fint matcher Marni tasken. Det kunne da være et pænt torsdagssæt, hva’? 

Jeg satser lidt på at skulle ind til byen i eftermiddag, for at købe en gave til den barnedåb, vi skal til på lørdag, så måske jeg lige skulle snige mig til et kig ind i Stories, hvis Nolas humør er til shopping. 

    Kommenter