Det har jeg på

MED NYE LOKKER OG GAMLE KLÆDER

7. maj 2019

II SAMSØE SAMSØE JAKKE II ARKET T-SHIRT II MUNTHE KJOLE II H&M JEANS II BECKSØNDERGAARD STRØMPER II NEW BALANCE 990 SNEAKERS II PROENZA SCHOULER PS1 TASKE II

Vi er tilbage på Vesterbro, og jeg har fundet mig et lille ledigt hjørne til mig og min computer imellem morgenmadsrester, stakke af magasiner, og hverdagsrod, jeg er ikke er nået videre med at få lagt på plads. Dagligdagen er sat ind igen, og som altid har jeg sat mig selv op til lidt formiddagsarbejde på bloggen, mens Nola sover lur. Jeg er blevet imponerende god til at ignorere rodet omkring mig, en udfordring jeg ellers havde troet, jeg ville have umådeligt svært ved at overkomme præ-baby, med mit store behov for orden og ryddelighed. Men som mange også sagde dengang, så bliver man så meget bedre til at sige pyt, efter at man er blevet mor, og det holder altså også stik her. Heldigvis. Ellers ville jeg nok være endt med at bruge hele min barsel på at rydde op i alle Nolas sovende timer.

Oprydningen må vente, og istedet vil jeg se mit snit til at vise jer et outfit fra lige inden vi tog i sommerhus. Med helt friske frisørlokker (HVORFOR er det, at man aldrig selv kan få ens nyklippede hår til at sidde som da man forlod frisøren?!) og iført en stak gamle garderobefavoritter. Jeg er igen i år ret vild med at bruge en stropkjole udover jeans og t-shirt, og her har jeg brugt en underkjole til at trække udover jeans og yndlings t-shirt. Synes det giver sådan et fint udtryk der er lige dele feminint og maskulint qua jeans og sneakers. En vinder-kombination jeg helt sikkert kommer til at fortsætte med henover sommeren, og istedet blot dropper bukserne til fordel for bare ben. Altså hvis sommervejret har planer om at komme igen? Brrr, det er pludselig blevet koldt, og jeg var pakket ind i både vanter og halstørklæde, da jeg var nede og trille med Nola i gården her til morgen. Varmen må gerne være på retur til om tre uger, når vi starter vores sommerferie. Forestiller mig, at sommerhusferien på Fanø kan føles lidt trang, hvis vejret tvinger os indendøre det meste af tiden. 

Nåh, med lidt blogarbejde godt fra hånden, må jeg hellere komme videre med tirsdagsprogrammet, der udover førnævnte oprydning, byder på babyrytmik og forberedelser til et par spændende blogsamarbejder, jeg har i kalenderen. 

Hav en fin tirsdag derude ♥

    Kommenter