Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

2. april 2018

Godmorgen fine I, glædelig mandag. Egentlig håber jeg, at I stadig ligger og snuer den under en varm dyne, og ikke ligesom mig har været oppe siden kl 6, men til gengæld kan jeg godt love jer, at I har en smuk morgen i vente. Himlen er helt klar og lyseblå her over Vesterbro, og de første gyldne solstråler kaster deres skær over tagene. I dag bliver en god dag! 

Vi skal bruge sidste feriedag på en tur i fitness og så skal vi ud at prøvekøre den nye bil, som vi drømmer om. Efter sådan en start på dagen, fortjener man noget godt, og jeg tror, vi suser forbi Snacks & Blues til en påskefrokost, inden Mads skal videre i Parken til fodbold med en kammerat, og jeg har sat bloggen i stævne til lidt eftermiddagsarbejde. Men inden vi når så langt; små favoritglimt fra den seneste uge …. sæt igang.

24e7f74c-6991-4d1e-b914-00d0e11ed2f8II Jeg mistede mit shoppehjerte til denne smukke leosag i et prøverum, og jeg er mere end klar til at tage min #leolove til det næste niveau. Så søndagens loppesalg har bare at gå godt, så jeg kan forsvare at spendere 1900kr (av) på en leopardjakke II

92b293ea-8e1d-4a9b-9661-261dd8b910f8II Vi har spist godt i sidste uges påskeferie, Mads og jeg. Lørdag startede vi fx morgenen på den nyeste tilføjelse i rækken af hypede morgenmadssteder; Andersen & Maillard. Og når det kommer til bagværk, er det rå lokale på Nørrebrogade afgjort hypen værd. Deres surdejsbrød og croissanter var verdensklasse – på niveau med Juno the Bakery, og croissanten faktisk over, hvis du spørger mig. Helt perfekt afbagt med en god krumme og tilpas smørsmag … så hvem henter lige en mandagscroissant til mig? II

b17aa574-cc23-4c1e-a06a-a49d14fc2b99II Vi har kun haft to påskefrokoster i år, én med Mads’ familie igår, og en med de sødeste venner i onsdags, og jeg kunne ikke have ønsket mig et bedre påskesetup II

img_2309II Det har virkelig været godt for mig og min blogproduktivitet at have en lang påskeferie. Jeg har så mange ideer til indlæg i støbeskeen, og det har været vildt rart for en gangs skyld at have tid til at få ført dem ud i livet, uden at det bliver på kompromis med alt det andet, jeg også gerne vil. På den konto glæder jeg mig faktisk også til barslen, fordi jeg lige nu har en – måske totalt urealistisk – drøm om, at jeg så kan dedikere en smule mere tid og fokus til bloggen. II

bbfe705a-473e-459e-a968-78eb695d9e23II Mads var så sej og stolt (og kun en lille smule utålmodig, når tingene ikke gik hans vej), da han samlede vores nye børneseng forleden. Føltes så vildt nu at have den på plads – også selvom vi har planer om, at hun de første måneder skal sove i en bedside crib inde ved siden af os i soveværelset. Sengen, den er der. Og vi er simpelthen så glade for, at vi gik for den grå sebra seng, som vi har købt hos Luxoliving, som har et fantastisk udvalg af fine sager til børneværelset – og boligen i det hele taget II

636e0aa2-d51e-4904-8a28-4edfbea4397aII Måske I kan huske, at jeg kvækkede lidt over, hvor meget jeg i min graviditet savner røde bøffer? Det savn var I nogle stykker der var hurtige til at finde en kur imod, da I fik mig overbevist om, at maven altså ikke tager skade af en medium stegt bøf. Så den fik jeg langt om længe i tirsdags, hvor vi havde kærestedate på Retour Steak. Åh, jeg var i (kød) himlen II

8cabd7c2-77d8-4a40-a9d5-ddabbf2b8be8II Noget jeg sjældent gør, men som jeg virkelig godt gad blive bedre til, det er at rykke blogarbejdet ud af huset istedet for derhjemme. I onsdags satte jeg mig ned på Kaffeplantagen og arbejdede derfra nogle timer, og jeg var simpelthen så meget mere effektiv end derhjemme. Om det var fordi, jeg havde udset mig selv et stykke kage, for hvert blogindlæg jeg fik færdiggjort, vil jeg lade stå ubesvaret, men det lykkedes mig i hvert fald at få gjort hele tre blogindlæg klar. Og gik glad derfra med både gulerodskage og træstamme i maven, hah II

 • Reply
  Sofie
  2. april 2018 at 8:59

  Jeg er også helt vild med den leopardjakke! Men ja den er dyr… og ved ikke helt, om jeg er modig nok til at have den på? 😀

  • Reply
   merimeri
   3. april 2018 at 6:19

   Til at starte med prøvede jeg den også bare mest for sjov, men da jeg så fik den på, ku’ den virkelig noget og selvom den er iøjefaldende, synes jeg faktisk ikke den bliver FOR opmærksomhedskrævende. Men en simpel ensfarvet bluse under og fx et par jeans eller mørke bukser, tror jeg den vil være et stort hit!

   • Reply
    Sofie
    3. april 2018 at 14:54

    Du overbeviser mig… 😀 Synes også bare faconen er så pæn og simpel!

    • Reply
     merimeri
     3. april 2018 at 19:52

     Hihi, nu håber jeg ikke, at jeg lokker dig alt for meget i fordærv 😉 Smuk er den i hvert fald, og jeg håber så gevaldigt, at den kan flytte ind herhjemme i nærmeste fremtid!

Kommenter