Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

3. marts 2021

Første barselsdag har hermed officielt indfundet sig. Jeg er logget af Slack, har slettet min arbejdsmail fra telefonen og er nu klar til til fulde at hellige mig, alt det der venter. Det føles godt og glædeligt, og jeg har sådan en boblende forventningsfuldhed i maven. Og en hel del plukkeveer, haha.

Morgenen er blevet brugt på farten, med vuggestueaflevering, indkøb og gavepåfund til det barselsbesøg, jeg skal på i morgen. Nu er jeg landet i sofaen til benene oppe, blogskriv og varm te i koppen. Barsel ♥

Sidste uge gik mest af alt med at få løbet de sidste leverancer og overleveringer i mål, og det blev til mange sene aftener foran computeren. Heldigvis var der også en hel del fine små lykkestunder, der fandt sin vej til mig, og som det gør mig glad at tænke tilbage på.

De små rare glimt fra ugen der gik kommer her.

II En onsdagsfridag med hende her og hendes fødselsdags-far. Jeg er en lykkens pamfilius med de to ved min side! II
II Seneste mormor-strik til lillesøster. Spurgte hende forsigtigt for lidt tid siden, om hun mon kunne nå en sidste lille strik til lillesøster i størrelse nyfødt, og tre dage senere lå den her færdig. På den front har bedstemødre altså superkræfter II
II Smukkeste buket leveret på mit dørtrin. Fra Mads som fejring af den nye titel på mit job, der landede hos mig i sidste uge II
II Månemagi og en strålende klar stjernehimmel hos mine forældre i weekenden. Er evigt betaget af det syn, og bliver altid så overvældet af himlen på landet, hvordan stjernerne springer i øjnene på en hel anden måde end de gør herinde i byen II
II Frokostdate med Mads for at fejre at han i sidste uge fyldte år. Vi havde først tænkt store planer om lækker aftensmad hentet udefra, men endte i sidste ende med at sadle om og i stedet hente sushi fra Sticks, alt imens Nola sov middagslur og vi derfor havde god tid og overskud til at nyde daten II
II Èn måned til termin og jeg kører mig efterhånden en solid s-kurve, mens jeg mærker lillesøster møffe rundt med forbavsende kraft i maven II
 • Reply
  Mette
  3. marts 2021 at 17:34

  Sikke en fin uge og endda med ny jobtitel – spændende! God barsel!

 • Reply
  Louise Herby
  3. marts 2021 at 23:58

  Dejligt du trods alt nåede at nyde ugen – og så med en fridag 🙂 Jeg synes, det er vildt stressende at skulle holde ferie, men med en barsel i sigte, er det altså en større bedrift at få afsluttet og overleveret 🙂

  Kæmpe stort tillykke med den nye titel ❤

  Det er simpelthen så hyggeligt med fødselsdagsfri. Det indførte vi også herhjemme for nogle år siden. Bortset fra at både Alexander og jeg har fødselsdag starten af i januar, og det virker næsten overflødigt med 2 fridage lige efter en juleferie 🙂 Der giver det bedre mening i januar, hvor min mand har fødselsdag.

Kommenter