I garderoben

GARDEROBEREGNSKAB: FEBRUAR SHOPPING

7. marts 2021

II 1 BOOB SORT AMMEBH II 2 SUIAVA HÅRKLEMME II 3 BOOB GRÅ AMMEBH II 4 SCHULZ BY CROWD SKJORTE II 5 SCHULZ BY CROWD CASHMERE STRIK II 6 BOOB BUKSER II 7 SUIAVA HÅRKLEMME II 8 BOOB NUDE AMMEBH II 9 SCHULZ BY CROWD KJOLE II

Februar er lagt bag os, og ligesom med mit januar shopperegnskab er det en måned, der har budt på yderst begrænset shopping – til mig selv altså. Udgifter til lillesøster og Nola har der nemlig været nok at tage af. Mens jeg i januar holdt mit garderobeforbrug på et rundt nul, beløber min februar shopping sig til 180kr. Det beløb studser du nok lidt over, når du samtidig ser et par håndfulde garderobegenstande pryde kollagen her. Og det forstår jeg godt!

Sagen er nemlig den, at mens jeg ikke selv har haft behov for at punge alverdens ud for nytilføjelser til garderoben, har jeg været heldig at have et par samarbejder den seneste tid, som i stedet har dækket mig mere end godt ind på garderobefronten. Et samarbejde med Boob, der laver smørblødt tøj til mødre, kommende som nye, og Schulz By Crowd, et bæredygtigt dansk mærke med fokus på høj kvalitet og et enkelt snit. I forbindelse med de samarbejder har jeg fx kunne strege købet af ammebh’er fra min shoppeliste, og Boobs geniale 24/7 og triangle bh er flyttet ind, og har skudt mit velvære et nøk op, fordi jeg nu igen har nogle bh’er der sidder pænt samtidig med, at de er funktionelle til de kommende ammestunder. Jeg har de seneste uger også boet i de sorte vidde bukser fra Boob, der er noget så rare at have på her i slutspurten af graviditeten og med garanti også efter.

I den ikke-mor-relaterede garderobe kategori har jeg til gengæld været heldig at kunne vælge nogle nye favoritter fra Schulz by Crowd, som har givet min garderobe et løft og et rart afbræk fra ting, der rimer på graviditet. Og heldigvis med ting jeg allerede har god glæde af nu, fordi de styles jeg har valgt, opererer med et taknemmeligt oversized fit eller en barmhjertig mængde af stretch. Halleluja. Apropos mit garderoberegnskab for januar, hvor jeg spurgte jer til råds om den perfekte hvide skjorte, så er det netop sådan en, der er flyttet ind. Schulz by Crowds hvide skjorte har lige præcis det løse fit og bløde materiale (tencel) som jeg har ledt efter, og den hitter allerede stort. Tak til dig Sofia, der i en kommentar tippede mig om at kigge nærmere på skjorten her.
Hitter stort gør den grå kabelstrik i en lækker cashmere/merinoblanding også. Pt bruger jeg den både sammen med mine bukser fra Boob og med den matchende kabelstrikkede nederdel. Til sidst er der også flyttet en fin diskret printet kjole ind, som jeg lige nu bruger med tynde uldbluser og strømpebukser under, men som jeg glæder mig til at bruge med en t-shirt og bare ben til sommer.

Og de 180kr jeg har haft oppe ad lommen i februar? De er gode til to nye hårklemmer fra Sui Ava.

Er der flyttet noget nyt ind i din garderobe i februar?

 • Reply
  Stine
  9. marts 2021 at 9:26

  Fine ting og heldigt med samarbejder, der passer så perfekt med, hvad du alligevel manglede 🙂 Jeg er gravid med vores andet barn med termin til juli, så jeg glæder mig meget til en anmeldelse af BOOB-bh’erne, når du kommer til at skulle amme i dem! Har aldrig selv haft andet end H&M, men der er bare noget med størrelserne/pasformen, som ikke duer så godt til mig.
  Selv har jeg shoppet helt amok i februar måned; det ligner mig ellers ikke, men har vist trængt til noget forår i garderoben, når nu det udenfor lader lidt vente på sig. Således er der flyttet både en kort trenchcoat fra Arket, et blomstret sæt med bluse og bukser fra Lolly’s Laundry, sweatpants og hue fra Colorful Standard og en ternet skjortejakke fra Lovechild ind hos mig i februar. Ups!

 • Reply
  Sofia
  11. marts 2021 at 19:23

  Åh hvor fedt, at den skjorte passede perfekt ind i dine ønsker! den ser også lå lækker ud 😍
  Jeg er vist kommet igennem februar uden nye tilføjelser til garderoben, men jeg fik også købt nogle lækre sager på udsalg i januar, så det var vist meget fint 😉

Kommenter