Det har jeg på

OOTD: PRETTY PASTELS

3. april 2018

attachment-4

attachment-1

attachment-2

attachment-3II MUNTHE CARDIGAN II ZARA BUKSER II BECKSÖNDERGAARD GLIMMER STRØMPER II BIANCO SATIN MULES II 

Mintfarvet cardigan, lyse glimmerstrømper og åbne satinsko, Jeg var all in på forår med dette outfit fra i søndags, hvor jeg for første gang luftede min nye pasteldrøm af en cardigan fra Munthe, som jeg havde parret med mine nyindkøbte slacks fra Zara. Med deres barmhjertige elastik i talken er de perfekte til babybulen, mens jeg stadig leder efter de helt rigtige preggo jeans.

Måske I husker, at jeg tidligere har brokket mig lidt over, at jeg ikke kan finde ud af at have cardigan på. Noget der altid har ærgret mig, fordi der findes så mange pæne på markedet, og med lange blikke spotter jeg et væld af seje type omkring mig, som ser drønlækre ud i cardigan. Men måske problemet i virkeligheden bare har været, at jeg har haft de forkerte cardigans; dem der hvor pasformen bliver lidt for tight, og man ender mere konet end cool. Det er i hvert fald min foreløbige konklusion, efter at have forelsket mig hovedkuls i denne cardigang fra Munthe, hvor jeg for en gangs skyld ikke føler mig som en pæn dame, når jeg har den på. Det løse snit og grove masker er en fin balance til hulmønstret og de glimtende knapper, og jeg følte mig vældig cardigan-cool, da jeg havde den på … så håbet for, at jeg kan blive en sej cardigan-type lever lidt endnu. 

 • Reply
  Lullumut
  3. april 2018 at 19:32

  Din cardigan er simpelthen alt for smuk! <3 Jeg tror også på, der findes rigtige og forkerte cardigans..

  • Reply
   merimeri
   3. april 2018 at 19:56

   Ja ikke? Synes den er så ualmindeligt fin! Glad for min hjemmegjorte cardigan-teori ikke falder helt udenfor 😉

Kommenter