Boligindretning Livet som mor

INDRETNING MED STRING POCKET

4. april 2018

Indlægget er udgivet i samarbejde med Designfund.dk

string-pockt-reol

Kender I følelsen af, at man er den eneste i hele verden, der ikke er røget med på en bestemt trend? Sådan har jeg lidt haft det med Pocket reolen fra String, som stort set alle vores venner har hængende, og som enhver boligentusiast med en lille smule respekt for sig selv lader til at have haft på ét eller andet tidspunkt. Mere end 80.000 følgere har String Furniture på Instagram, hvilket er mere end dobbelt så mange som fx Montana, bare til sammenligning. Jo, String er en populær sag, og håbløst bagud er jeg nu begyndt at overveje en herhjem til. Jeg tror nemlig, at den kunne være virkelig fin på børneværelset med plads til småopbevaring, stofbleer, babyplejeprodukter og hyggelige ting som en bogstavtavle, en bamse og en lyskæde som prikken over i’et.

Hvad siger I, tror I ikke det kunne være ret fint?

Jeg er ret vild med reolen i den grå udgave, og hos Designfund.dk er det lykkedes mig at finde String Pocket reolerne til en skarp pris med en pæn besparelse i forhold til de 1000kr, reolen normalt koster. 

 • Reply
  Lullumut
  4. april 2018 at 6:19

  De er så fine. Og det er virkelig praktisk med hurtig adgang til en ble. F.eks. når der er afføring over det hele – sorry. Vi har en flot, hvid hylde-reol fra Idé Møbler hængende over puslebordet.

  • Reply
   merimeri
   4. april 2018 at 6:58

   Ja, jeg tænker nemlig også, at den garanteret kunne være ret praktisk, fordi den er så nem at komme til, og ikke kræver låger, der skal åbnes (med lortefingre, hihi). Og så gør det jo ikke noget, at den samtidig også er vildt pæn 😉

 • Reply
  Anne Bak
  4. april 2018 at 21:00

  Ja, de er super praktiske. Jeg har en af dem og jeg er virkelig glad for den. Så jeg synes at du skla købe en!

  • Reply
   merimeri
   5. april 2018 at 10:25

   Lyder i hvert fald til, at det ikke ville være en helt dum investering 🙂

Kommenter