Det har jeg på

I STRIBER, FLØJL OG FORÅRSHUMØR

26. februar 2019

II &OTHER STORIES ULDJAKKE II COS BLUSE (gammel) II APC FLØJLSNEDERDEL II &OTHER STORIES STØVLER II PROENZA SCHOULER PS1 TASKE II 

Når nu solen – forhåbentlig for en kort bemærkning – lader vente lidt på sig, da må man jo istedet finde den mest solgule væg i nabolaget og gøre den til omdrejningspunkt for sit outfit. Så det var hvad jeg gjorde. Og selvom outfittet stadig bærer karakter af vinter med dets uldne overtøj, tykke strømpebukser og støvler, er der stadig forårshumør på billederne takket være solgul baggrund. Easy as that. 

Som det oftest er tilfældet sidder jeg i skrivende stund og får lidt blogarbejde og mails fra hånden, mens Nola sover formiddagslur, og inden min far melder sin ankomst, klar til at hjælpe med et par projekter herhjemme. Noget så kedeligt som fodlister på vores paneler, men heldigvis også noget af lidt sjovere karakter. De nye spisebordslamper, som jeg efterhånden har teaset nok for herinde. De kommer op i dag. Og jeg satser på at kunne vise jer resultatet i morgen. 

Den er stensikker hver gang. Så snart de lysere tider banker på døren, bliver jeg ramt af en umiskendelig trang til at lave om. Til forandring og fornyelse. Det er et farligt humør for mig at være i, fordi jeg sjældent får ro i sjælen, før projektet bliver søsat. Og det hellere i går end i morgen. Mads har måtte stå model til mange forhastede ideer gennem tiden, heldigvis kun ganske få af dem, som ikke er har været veltænkte, og efterhånden har han vist affundet sig med, at vores lejlighed ligeså meget er evigt indretningsprojekt for mig, som det er vores hjem. Således er spisebordslamperne i dag bare et lille element af alle de storslåede indretningsideer jeg tumler med for tiden. Det er ikke dem alle, der bliver realiseret, i hvert fald ikke nu og her. Men nogle af dem gør, og som altid glæder jeg mig til at tage jer med på forandringens rejse. 

 • Reply
  Michaela
  26. februar 2019 at 10:12

  Rigtig fint outfit:-)
  Må jeg spørge dig, hvad str. din sorte slå-om-nederdel (denim) er i størrelsen? Jeg har nemlig kig på nogle lignede fra Asos.

  • Reply
   merimeri
   28. februar 2019 at 18:24

   Jeg vælger altid underdele fra asos i str 10, fordi jeg synes, de har en tendens til at være lidt små i størrelsen 🙂

 • Reply
  Nanna
  26. februar 2019 at 21:07

  Hejsa!
  Vil du ikke skrive lidt om Nolas vaner, hendes lure, gode råd om den slags og nogle berolige ord til en mir med en datter på 4 måneder mht. nattesøvn?😅

  • Reply
   merimeri
   28. februar 2019 at 18:23

   Hej Nanna, i dagens blogskriv kommer jeg lidt mere ind på vores rytme omkring putning og søvn. Håber, du kan bruge læsningen 🙂

Kommenter