Det har jeg på

EN POSE BLANDEDE SØNDAGSBOLCHER

3. november 2019

II &OTHER STORIES ULDJAKKE II H&M KASHMIR STRIK (gammel, lignende HER) II H&M BUKSER II NEW BALANCE 990 SNEAKERS II MARNI TRUNK TASKE II

God søndag aften, kære I.

Jeg er netop landet i den ene ende af sofaen ovenpå en dag der har været fyldt med arbejde. Noget til bloggen, noget til Instagram, og noget forud for kontoret, der kalder igen i morgen. Ferien er slut, og det mærkes på mængden af arbejdsopgaver, der venter. Til gengæld har ferien gjort os godt. Som jeg lige sagde til Mads, kan jeg ikke huske, hvornår jeg sidst har følt mig så afslappet og i overskud. End ikke vores to uger lange sommerferie tilbage i maj og juni, føltes sådan, men måske det også hang sammen med, at jeg på det tidspunkt stadig var på barsel, og hverdagen derfor var af en helt anden karakter, end den er i dag. Denne gang har vi blot haft en uge, men vi har fået det maksimale ud af den. Fem fortryllende dage i sommerhus og med fuldt overlæg en hel weekend næsten uden planer hjemme på Vesterbro.

Jeg havde ellers ikke de store forventninger til dagen i dag. Mads var ude med sin vinloge i går, og jeg havde derfor indstillet mig på en dag som ene-forælder, mens Mads sov sine tømmermænd ud. Men han overraskede – og imponerede – ved at være ude af fjerrene allerede klokken 8, og bedyre, at han ville stå klar med Egg Benedict, når Nola og jeg kom ind fra en morgenlegestund i gården. Således startede dagen med uventet overskud, hvilket er fortsat dagen igennem. Morgenbordet blev afløst af en tur i Skydebanehaven for at udnytte at regnen udeblev. Nola virkede faktisk til at have savnet legepladsen, som vi ikke har været afsted på et stykke tid på grund af ferien, og hun var således ikke til at drive videre. Derefter havde jeg en sjov kampagne med Fisketorvet, der skulle ud over rampen henne på Instagram. Nolas middagslur gik med at skyde billeder til en anden kampagne, jeg har deadline på i den kommende uge, og forberede billeder til et fast samarbejde jeg har med Brickshare. Der er gang i den lille biks for tiden, og jeg elsker det.

Efter middagslur og eftermiddagssnack, blev vi enige om at vejret var for godt til at blive indendøre, så vi pakkede os endnu engang sammen, og drog ud på tur. Denne gang til søerne for at kigge på ænder, som Nola er ret fascineret af. Jeg havde pakket min computer i tasken, så jeg på vejen hjem kunne slå mig ned til en uforstyrret arbejdsstund et sted, mens Mads og Nola gik hjem og fik styr på aftensmad. Cofoco har åbnet et nyt bæredygtigt boutique hotel – deres første hotel – på Vesterbrogade. Hotel Coco. Her slog jeg mig ned i deres lounge med en kande te, og lutter begejstring for de smukke omgivelser. En times tid senere havde jeg fået gjort et ordentligt indhug i indbakken forud for første arbejdsdag efter ferien i morgen, og kunne klappe computeren sammen, og begive mig ud i novembermørket og hjem til min lille familie, der sad klar med aftensmaden, lige som jeg kom hjem. Føler virkelig vi har neglet tilværelsen som forældre i dag, og har optimeret, hvor vi kunne, samtidig med at der har været plads til hygge og nærvær. Må hellere lige bogmærke indlægget her til næste gang jeg igen føler mig tromlet midt over, og som en mor der ikke har styr på noget som helst.

Og nu sidder jeg så her. Med dette blogskriv, der efterhånden er nået til vejs ende, udsigt til Bagedysten samt en halv romkugle. Jo, denne søndag har været god, som den har budt på lidt af det hele. Nu mangler jeg bare at få svaret de uendeligt mange beskeder, der er tikket ind på min Instagram efter at jeg i morges bad om råd til valg af flyverdragt, og så kan jeg ikke klemme mere ud af dagen. Mandag, må du være bare halvt så fin, som dagen i dag, og jeg er tilfreds.

    Kommenter