Det har jeg på

OOTD: BOTANICAL VIBES

25. november 2017

af81f0c4-d0de-41ad-80bb-1a58b6193fc7

26f483af-fe56-4f0b-b492-cd081bf25c6e

d5edf501-5519-4da2-bbcb-1aa1b903b411

c9809018-6357-4549-9c67-87418360ba32

II GANNI KJOLE II H&M JEANS II ARKET GLIMMERSTRØMPER II NIKE AIR MAX 97 SNEAKERS (udsolgt) II PROENZA SCHOULER TASKE II

Glædelig weekend, venner. Jeg sidder i skrivende stund i strandbaren på vores resort på Koh Lipe med en whiskey sour på min ene side og Mads på den anden, hvilket slet ikke er nogen tosset konstellation. Vi er landet på øen for et par timer siden efter en turbulent bådtur i den vildeste troperegn. 50 mennesker stuvet sammen på en speedbåd uden toilet, med vandet dryppende ned på os fra taget og med en faretrugende knagende motor – de 2,5 time som turen varede føltes derfor som rigeligt, og både Mads og jeg var vist begge lidt lettede da vi kunne gå på land på Lipe. 

De næste fem dage skal bruges udelukkende på at slappe af, læse en masse bøger, spise endnu mere lækker thai og snorkle. Og de omgivelser vi bor i, lægger ret meget op til det. Hvis I ikke allerede har set det, så har jeg lavet en room tour på insta story (@merimeri.dk), og det er den fineste bungalow, vi bor i. Lige midt på stranden og med direkte udsigt til det azurblå vand. Og med en hængekøje til både Mads og jeg på vores veranda ♥ Åh hvor jeg glæder mig til at ligge i den i morgen og læse i min bog. 

Som I derfor nok kan regne ud, så er outfitbillederne her heller ikke taget på Koh Lipe. Istedet er de skudt i Hong Kong Park, hvor vi gik tur forleden. Jeg var iført min blomstrede kjole fra Ganni, som jeg stadig knuselsker, mine girlfriend jeans fra H&M (som i øvrigt er på udsalg lige nu), og så mine nye Nike Air Max, som jeg var heldig at finde noget billigere i Hong Kong. En model, jeg ellers for bare et år siden ville have forsvoret, at jeg aldrig ville komme i, men sådan er modens veje jo så uransalige, og efter at have set dem på tilpas mange seje typer derhjemme var jeg med et solgt. Desværre er de totalt udsolgt i den klassiske grå model derhjemme, og begejstringen var derfor stor, da jeg fandt dem på Sneaker Street  (en hel gade dedikeret sportsbutikker) i Hong Kong, og så ovenikøbet med en pæn rabat i forhold til derhjemme. De blev selvfølgelig indviet med det samme, og jeg synes, de fungerer ret godt til både jeans og kjole, som på billederne her. 

 • Reply
  Dina
  27. november 2017 at 10:35

  SKØNT outfit <3
  Må jeg måske spørge om din højde? Jeg er nemlig lidt lun på bukserne, men jeg vil gerne, at de stumper ligesom de gør på dig 🙂

  • Reply
   merimeri
   28. november 2017 at 4:34

   Det må du i hvert fald Dina – især når du starter med et sødt kompliment 😉 Jeg er 164 høj. Klem til dig

Kommenter