Det har jeg på

OOTD: SUNDAY STRIPES

17. oktober 2017

56f4c436-878d-4ba8-9ea6-eca9bc0b76830fb246a1-39cb-4163-888c-16f790e2ded3 39aa4c21-bfb6-43ed-8250-9051148bf85eII BLUSE MADS NØRGAARD II NEDERDEL STORM&MARIE II STØVLER &OTHER STORIES (desværre udsolgt) II TASKE PROENZA SCHOULER* II HALSKÆDE TRINE TUXEN II UR DANIEL WELLINGTON II

Godmorgen, og glædelig tirsdag. Jeg kører sådan en multimorgen, hvor jeg får skriblet på dagens indlæg her, mens jeg spiser morgenmad, og venter på, at jeg får fine, bløde krøller, som Emily Salomon guider til i hendes video her #kvindetalent! Jeg nåede afsted over at træne her til morgen, så overskuddet er i top, og jeg føler mig ret klar på de opgaver, der venter mig på job, inden jeg i eftermiddag skal forbi min søde veninde Kristina og hendes hastigt voksende babybule. Det er min første rigtig tætte veninde, hvor jeg har været med hele veje igennem graviditeten, og jeg glæder mig så sindsygt meget til at møde det lille menneske, som hun gror, om et par måneder. Jeg tror lidt, at den baby bliver startskuddet til nogle år, hvor der bliver fuld fart på babyproduktionen i min omgangskreds – en anden veninde har også for nylig meldt hendes graviditet og flere andre veninder prøver. Nu mærker man virkelig forskellen på at være i slut 20’erne istedet for 30’erne, men jeg glæder mig til at lære alle de små nye mennesker at kende, som vennekredsen bliver udvidet med!

Hvad med hos jer, er det også nu, det store baby ryk-ind sker, eller er der lige nogle år til? Eller måske de allerede har været en del af jeres vennegruppe i flere år? 

Havde egentlig ikke tænkt, at det her indlæg skulle handle om babyer, men jeg røg vidst lidt ud af en tangent, og det er nok det, jeg holder så meget af ved bloggen. Det dagbogslignende format, hvor en tanke tager en anden, og pludselig har man skrevet et indlæg om noget, man ikke havde planlagt. I dag ville jeg i virkeligheden bare have snakket lidt om mit outfit fra i søndags, hvor jeg var all-in på striber. Både af den vertikale og den horisontale slags, og jeg synes faktisk, at det mix fungerede overraskende godt, så det kommer helt sikkert på igen.

Nåh, jeg må hellere komme videre i teksten og gøre mig klar til arbejde. 
Hav en dejlig tirsdag søde venner!

    Kommenter