Det har jeg på

SØNDAG PÅ BAGSÆDET

30. september 2018

II LEVI’S DENIMJAKKE II H&M KASHMIR STRIK II MUNTHE NEDERDEL II NEW BALANCE 990 SNEAKERS II COCCINELLE SHOPPER II MAANESTEN HALSKÆDE II

Indlægget her bliver skrevet fra bagsædet af vores bil. Vi er på vej til Næstved for at fejre min farmors fødselsdag. Nola sover trygt og godt i autostolen, og jeg har været fremsynet nok til at snuppe min Mac med, så jeg kan udnytte bagsæde-livet til at få skrevet lidt til bloggen. Efterhånden som Nola har mere og mere vågentid – og i øvrigt stadig foretrækker at falde i søvn, mens hun bliver trillet rundt i barnevognen – så skal jeg virkelig rationere min blogtid, og derfor passer det mig perfekt, at jeg i dag kan udnytte hendes lur til et lille skriv. Selvom jeg i den grad har oppet mine multitasking skills efter, jeg er blevet mor, så er jeg stadig ikke helt der, hvor jeg kan blogge, mens jeg går tur med barnevognen. Dét er trods alt stadig nemmere gjort fra bagsædet i en bil.

Jeg glæder mig helt til dagens tur sydpå. Jeg kan slet ikke huske, hvornår vi sidst har været nede og besøge min familie. Engang før Nola, så det må efterhånden være tre måneder siden. Vi har gerne ville strække den lidt med at skulle have hende siddende længere tid ad gangen i autostolen, så familien er istedet kommet til os. Men nu skal det være, og den lille dame sover heldigvis fantastisk i bilen, så det er en rar kontrast til i går, hvor hun sammenlagt i løbet af dagen sov to timer #tigerspringslivet.

Billederne er fra i fredags, hvor størstedelen af dagen blev brugt out and about på tur med barnevognen. Det er altså en hyggelig måde at komme rundt på. Med favorit te i to-go koppen og en podcast i ørerne. Pakket ind i bløde efterårssager og måske et lille smut forbi BRØD. Mine ture med barnevognen udgør det også pt for min træning, så det bliver til nogle lange ture, og der er det rart at gøre sig selv det lidt rart. Fredag eftermiddag sluttede Mads sig til os på en tur til Frederiksberg, og jeg lokkede ham samtidig til at skyde et par billeder af mit outfit. Klædt i nuancer af blå og en leopardsag til lige at bryde al symmetrien.

  • Reply
    A
    1. oktober 2018 at 13:16

    Hej🙂 Et spørgsmål uden for kontekst. Jeg har samme barnevogn som dig, og jeg ved ikke, hvordan jeg skal sætte barnevognskæden fast 🙈 Jeg har en fra Sebra, og man kan ikke sætte den fast i kanten (Den glider ned). Har du samme problem?🙂

Kommenter