Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

20. februar 2017

Mit humør idag er usædvanligt højt for en mandag at være, men ovenpå en rar weekend og med udsigten til en dag, der nærmest kan gøre en lørdag misundelig, er det svært ikke at være begejstret. Jeg starter dagen med morgenmad på 42raw med en kollega inden arbejdet kalder. Når jeg i eftermiddag har fri, er det tid til min faste mandagstræning med en håndfuld kolleger og i aften skal jeg til koncert med The Weeknd ude i den nye Royal Arena, hvilket jeg glæder mig helt skørt meget til. Og med sådan en start satser jeg på, at det kun kan blive en god uge. Ligesom sidste uge var det, hvilket nedenstående håndfuld billedglimt er en rar påmindelse om.

img_0750II Som jeg skrev i sidste uge, så blev jeg en helt almindelig tirsdag eftermiddag ramt af en umiddelbar følelse af nyforelskelse i København. I mit København. Og årsagen til dette var denne udsigt, som ventede mig på toppen af Rundetaarn. Wow! II

img_0785II Efter at have været ude til lørdagsdrinks med min veninde Cecilie, vågnede jeg op søndag med et lidt tungt hoved .. og lysten til en lidt mere eksotisk morgenmad end min vante skyr. Det fik Mirabelle derfor lov til at stå for, og det skuffede bestemt ikke II

p2190032II Prikker, lyse jeans og hvide sneaks. Sådan en forårsuniform, som man kun kan blive glad af II

img_0788II Søndag eftermiddag mødtes jeg med mine veninder Pernille, Sarah, Cecilia og Marianne til fastelavnsbollebagning. Det er ikke så ofte, at vi alle er samlet, men når vi endelig er, flyver tiden afsted fyldt med snak og grin II

img_0797II Inden vi tog videre i byen lørdag, havde jeg inviteret min veninde Cecilia på simremad; verdens bedste chili con carne med opskrift fra Valdemarsro II

img_0801II Jeg sluttede weekenden af med dyne og fastelavnsbolle i sofaen, og med sådan en kombination føltes søndag aften ganske ok <3 II

    Kommenter