Ting jeg kan li'

SØNDAGSPLANER OG FORÅRSFORNEMMELSER

26. februar 2017

ganni-tshirtII GANNI CHERRY BOMB T-SHIRT II PROENZA SCHOULER PS1 SUEDE TASKE II ASOS DENIM WRAP NEDERDEL II GARMENT PROJECT SNEAKERS II

Godmorgen derude og glædelig søndag. Håber I er vågnet op til en dag med rare planer, hvad end de planer er Netflix i sengen, tid med mennesker I holder af eller noget helt tredje. Jeg sidder med dynen omkring mig, på mit gamle teenageværelse nede hos mine forældre og føler det næsten som om, jeg er skudt 10 år tilbage i tiden. Bortset fra at jeg ikke er vågnet op med tømmermænd efter en aften fyldt med syntetisk søde Strawberry Daiqiries på Crazy Daisy og et eller andet skørt teenageopgør med mine forældre lader hellere ikke til at være lige under opsejling, men derudover føles det ikke som om meget har ændret sig. En lidt skør men alligevel også rar og betryggende tanke. Har I andre det også sådan, når I tager hjem på familiebesøg?

Det lykkedes mig, ikke overraskende, ikke rigtig at sove længe idag, så selvom det blev lidt sent efter fødselsdagen igår, har jeg allerede været oppe i et par timer. Idag passer det mig dog ganske fint, for så kunne jeg nå at hygge med morgenbord med mine forældre og dette blogindlæg, inden jeg om lidt skal besøge min veninde Simone, og hendes søde lille familie. 

Der er ikke meget forårsstemning udenfor i dag; det er gråt og regner (hvilket til gengæld udgør det perfekte Netflix- og søndagshygge vejr, hvilket man heller ikke skal undervurdere) og jeg længes derfor lidt efter solskin og lyse farver. Idag ville jeg fx ønske, at jeg kunne ryge i outfittet her, som byder på fine forårsfornemmelser. Rød er blevet udnævnt til en af årets helt store farver, og mens jeg med mit røde hår nok ikke rigtig finder modet til at ryge i en helrød bluse, har jeg istedet set mig lun på Cherry Bomb t-shirten fra Ganni, som på fineste vis kombinerer to af sæsonen store trends; rød og statement t-shirts. Jeg har jo givet mig selv den udfordring, at jeg ikke må shoppe i februar, og hvordan det er gået, kommer jeg med en opdatering på, når jeg om et par dage udgiver mit februar garderoberegnskab her på bloggen. I mellemtiden drømmer jeg videre om t-shirten her, som jeg ville kombinere med en klassisk denimnederdel – denne fra Asos er med sin slå-om deltaje virkelig et pænt bud på den perfekte, budgetvenlige denimnederdel – et par seje lyserøde sneakers og drømmetasken. I hvert fald et pænt alternativ til det søndagshyggetøj jeg lige nu er i ført.

    Kommenter