I garderoben

THE PERFECT SKINNY JEANS

29. juni 2015

topshop-jamie-skinny-jeans-grey

Beklager at der er lige lovligt meget bagdel til sådan en mandag morgen, men i dag skal vi snakke yndlingsjeans. Og den snak er altså bedst foranlediget af billeder.

Det forholder sig sådan, at på first-world-problem-skalaen er nedslidte yndlingsjeans, noget nær det værste jeg ved. Og skæbnen ville det, at mine absolutte yndlingsjeans valgte at kapitulere dagen før London. Nuvel, jeg har haft dem i 4-5 år og brugt dem flittigt flere gange om ugen, så taler vi levetid, skal jeg ikke beklage mig. Problemet var bare, at lige netop de jeans for længst var erstattet af nye modeller, som bare ikke sad lige så godt og jeg har derfor ikke kunne finde et værdigt par til at erstatte dem .. altså indtil nu.

Udsigten til en garderobe uden yndlingsjeans gjorde nemlig, at jeg satte alle sejl ind på at finde et erstatningspar i London. Og sørme om ikke det lykkedes. I Topshop fandt jeg Jamie som levede op til alle mine jeanskrav; højtaljede, skinny ben og med tilpas stretch til, at jeg ikke behøver at sige nej til bland-selv-slik af frygt for, at knappen springer 😉 
De perfekte jeans i min optik … og ja, selvfølgelig købte jeg også et par i sort. Jeans-krisebe gone!

Find modellen her.

 • Reply
  Ida
  29. juni 2015 at 14:56

  Årh øv at de gamle gav op og så lige inden London 🙁
  Men dem du har fundet der er ret fine og de sidder pænt på dig 🙂

  • Reply
   infashionwebelieve
   29. juni 2015 at 18:41

   Haha ja, er det ikke typisk? Til gengæld tror jeg, at jeg ender med at blive endnu gladere for de nye her, så det er ok .. der er ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget, som man siger 😉

 • Reply
  Lullumut
  29. juni 2015 at 23:15

  Det er i hvert fald ikke en skidt bagdel at vise frem, haha 🙂 Synes dine nye jeans sidder utroligt godt. Selv købte jeg nogle forskellige fra Levi’s i NY, og de holder så godt. Ellers køber jeg normalt Gina Tricot. Men vil da holde øje med Topshop 🙂

Kommenter