Det har jeg på

OOTD: INTERNETTETS MEST EFTERTRAGTEDE PRIKKER

11. juli 2017

p7090039 p7090092 p7090040 p7090099II SLÅ-OM-KJOLE VERO MODA (pt udsolgt) II SANDALER &OTHER STORIES (udsolgt, men lignende her) II TASKE PROENZA SCHOULER II

Se lige, hvad det er lykkedes mig at få fat på. Internettets vist nok mest eftertragtede prikker lige nu. Slå-om-kjolen fra Vero Moda. Efter at have opgavet at få fingrene i den herinde i Kbh, var jeg så heldig, at min kusine, som arbejder i en Vero Moda på Sydsjælland, fik det arrangeret, at en af de sidste kjoler, som de havde tilbage i butikken, kunne lægges til side, til hun var tilbage fra ferie, og kunne købe den med hjem til mig. Så det gjorde hun, og i sidste uge flyttede kjolen så ind. Og den har nærmest ikke været af siden, så det bliver uden tvivl en af sommerens favoritkjoler, og jeg glæder mig til at have den med i kufferten til både Bornholm og Sardinien.

I søndags var den på sammen med mine røde sandaler fra &Other Stories. Også en nytilføjelse til garderoben. Hvor jeg til gengæld kun har fået komplimenter for kjolen, så har sandalerne fået en lidt mere hård medfart, haha. Tror aldrig, jeg har fået så mange delte kommentarer til noget i min garderobe, og mens størstedelen af dem nok ryger i kategorien for “det er de mest åndssvage sko, jeg længe har sat”, så er jeg selv vildt glad for dem, og det er trods alt det vigtigste. Jeg bliver glad af det farverige indspark, de i den grad tilfører min skosamling, og utroligt nok synes jeg, de passer til nærmest alt i min garderobe.  Et succeskøb med andre ord. 

Til de af jer, som er gået forgæves efter kjolen, så kommer den tilbage i butikkerne både i sort og i en fin mørkegrøn farve i slutningen af august, så måske I kan være heldige der istedet.

 • Reply
  Liselotte / Everyday Couture
  11. juli 2017 at 9:16

  Den er så fin, jeg nåede desværre ikke at få fingerne i den :/

  • Reply
   merimeri
   11. juli 2017 at 21:28

   Åh nej, den har virkelig også været populær! Den kommer i butikkerne igen til slut august i både den sorte og en fin mørkegrøn farve, så måske du kan være heldig at finde den der istedet! 🙂

 • Reply
  Jasmin
  11. juli 2017 at 17:40

  Kjolen er så fin! Må jeg spørge hvilken størrelse din kjole er? Er nemlig ved at købe en igennem trendsales, men er i tvivl i forhold til størrelsen 🙂

  • Reply
   merimeri
   11. juli 2017 at 21:27

   Åh hvor dejligt hvis du kan få fat i den på trendsales Jasmin! Jeg synes den er lidt til den lille side, og jeg har derfor min i en str M, hvor jeg normalt er en S. Pga slå-om-effekten kan størrelsen jo justeres en del, så jeg har også hørt om nogle, som er gået to størrelser op, blot for at kunne få fingrene i kjolen, og det fungerer vist også ok.

Kommenter