Det har jeg på

TORSDAGSTØJ – OG PLANER

6. april 2017

p3280027 p3280029 p3280072INDEHOLDER REKLAMELINKS: II SAMSØE SAMSØE LÆDERJAKKE (Link HER) II H&M SKJORTE II MONKI JEANS (Link HER) II ZARA LOAFERS II PROENZA SCHOULER PS11 TINY II

Har fuldstændig glemt at vise jer det har outfit fra sidste uge, hvor jeg brugte min sidste aften på Nørrebro på at strolle lidt rundt i kvarteret og få den sidste Nørrebro-stemning med mig. Og sidste omgang bland selv slik fra Palmen, som billederne her blev taget på vej hen til. Jeg var ret casual klædt med løse jeans, oversized skjorte og min læderjakke, og jeg må indrømme, at det nok er lidt for fjernt fra min vante hverdagsstil, som er lidt mere klassisk og pæn, til at jeg følte mig sådan rigtig tilpas i tøjet. Næste gang må jeg kombinere det på en anden måde, så jeg ikke bliver hyldet helt ud af min comfort zone, haha.

Jeg er lige kommet hjem fra arbejde, og i dag er første aften uden planer, hvilket jeg glæder mig lidt til. Mads er afsted med hans løbeklub, så jeg har lejligheden for mig selv, og har planer om at hygge med lidt god mad, et par timer på bloggen og måske et afsnit GIRLS, som jeg har kastet mig over igen.  Det er tredje gang jeg starter på serien, og selvom jeg egentlig synes, at jeg er ret godt underholdt af den, så ender jeg altid med at gå lidt i stå på den. Hænger nok sammen med mit kærligheds/had-forhold til Hannah (Lena Dunham), som jeg altså synes kan være lige så frustrerende og irriterende, som hun er sjov. Er lidt spændt på, om jeg den eneste, der har det sådan, eftersom alle virker til at finde hende noget så charmerende og sjov?

 • Reply
  Cecilie
  6. april 2017 at 20:00

  Du er ikke den eneste! 😀 Same same her hos mig.

  • Reply
   merimeri
   8. april 2017 at 16:25

   Åh, det er på en eller anden måde lidt en trøst … så føler jeg mig ikke som verdens mest intolerante person 😉

 • Reply
  Ida
  6. april 2017 at 21:09

  Ahh de sko, de er simpelthen de perfekte loafers! 😩

  • Reply
   merimeri
   8. april 2017 at 16:26

   Jeg er også frygteligt glad for dem. Hvis du er på udkig efter noget lignende, ville jeg kigge hos Other Stories. De har også ret mange fine og klassiske loafers 🙂

Kommenter