Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

10. juli 2017

Sidste hele arbejdsuge inden første ferieetape går igang. Den sætning kører ufortrødent i mit hoved, og jeg tror ikke, jeg har trængt så meget til ferie, som jeg gør lige nu. De seneste uger, har jeg nærmest ikke kunne trække mig selv ud af sengen om morgenen, og for et ellers inkarneret a-menneske, er det en ret stor omvæltning, og for mig derfor også et klart tegn på, at jeg trænger til ferie. Udover tre dage i Rom i marts, har jeg ikke haft ferie siden august sidste år, og det begynder at kunne mærkes. Især ovenpå en weekend, der har føltes helt sommerferieagtig, og som jeg derfor ville have ønsket, kunne have fortsat. I hvert fald bare et par dage mere. 

Nuvel ugen her er fyldt med gode aftaler og planer, og således ved jeg, at ferienedtællingen nok skal være omme inden jeg ser mig om. Og imens jeg venter, vil jeg istedet glæde mig over de rare øjeblikke, som sidste uge bød på, for dem var der heldigvis også en god håndfuld af.

img_2473II Som fx da jeg sidste uge havde en onsdagsdate med mine sødeste kolleger Maj og Christina. Vi var forbi den relativt nyåbnede fiskerestaurant Hooked på Nørrebro, og den kan altså varmt anbefales II

img_2532II After work cocktails. Bedste koncept. Så det var hvad Christina og jeg gjorde i fredags efter arbejde. Satte os til rette i pæne og bløde velourmøbler og fandt den mest sommerlige drink, Le Bambole havde at byde på II

img_2537II Efterfølgende gjorde Mads og Christinas søster os selskab, og vi satte kurs mod Torvehallerne til lækkerier og flere drinks II

img_2562

II Ham her og aftensol i provinsen <3 II

img_2570II #hotdogviewaview! Vi begav os i weekenden ud på en lille roadtrip rundt på det sydsjællandske, og på vejen kom vi bl.a. forbi den grillbar jeg arbejdede på i 8. og 9. klasse, så der måtte vi selvfølgelig gøre holdt. Den franske hotdog kom ikke i nærheden af den, jeg plejede at lave, men til gengæld vil jeg mene, at grilbaren er en af dem med de bedste udsigter II

img_2587II Og apropos udsigter, så bliver jeg aldrig træt af sand mellem tæerne og udsigten til havet, som der altså er noget helt, helt særligt over II

vsco-photo-2-1II Vi sluttede weekenden hos mine forældre af med spil i haven, og det var sådan en hyggelig afslutning på en savnet sommerweekend – også selvom jeg endte med at tabe stort i kæmpemikado II

    Kommenter