Det har jeg på

SØNDAGSSLØVSIND OG GARDEROBEFAVORITTER

28. april 2019

STELLA NOVA BLAZER (lignende HER) II ARKET T-SHIRT II MUNTHE KJOLE II ARKET JEANS II BIANCO STRØMPE II SHOE THE BEAR SANDALER (lignende HER) II MARNI TRUNK TASKE II

Det er nærmest et under, at jeg er lykkedes med at få forfattet dette skriv, for det har altså ikke været min mest produktive dag. Dagen kom ellers godt fra start. Med en omgang hjemmetræning og derefter morgenmad på Babbo-Ria med to veninder. Derefter er det dog gået ned af bakke, og jeg har haft svært ved at tage mig sammen til noget som helst, selvom lejligheden roder, jeg har noget tøj, jeg skal have ryddet ud i og der er nogle sager til vores soveværelses-makeover, jeg skal have styr på. Der skal selvfølgelig være plads til at have sådan en off dag engang imellem, og måske især på en søndag, men i morgen ruller hverdagen jo igen, og når jeg er alene hjemme med Nola, er det altså begrænset hvor meget jeg får fra hånden, så jeg kan godt lide at gøre et ordentligt indhug på to-do’en i weekenden. Nåh, dagen er jo heldigvis ikke slut endnu. Tror vi vil trille en tur med Nola i klapvognen, når hun vågner fra sin middagslur, og forhåbentlig lidt frisk luft kan give lige den energi, jeg har brug for.

Indtil da bliver jeg på sofaen med computeren i skødet, med et halvt øje på det Billions afsnit, Mads har kørende på TV’et, og resten af opmærksomheden rettet mod computeren, som jeg satte mig med for at vise jer mit outfit fra forleden. Det var nemlig mere dét end en smøre om mit manglende søndagsoverskud, som indlægget her skulle handle om, haha.

Jeg er blevet virkelig glad for min nye stropkjole fra Munthe, som jeg flittigt bruger med en t-shirt og jeans under, indtil temperaturen for alvor er til bare ben. Og den anden dag i kombination med min Stella Nova blazer, sidste års skambrugte sandaler, som jeg glæder mig til endnu en sommer i, og et par fine strømper, fordi jeg altså nok må indrømme at være for kuldskær til at gå all in på sommertøj, så snart vejret bare nærmer sig 20 grader. Sok i sandal. Et look jeg med garanti også ville have forsvoret at hoppe i, apropos det her indlæg, men altså også nu glædeligt ifører mig. 

 • Reply
  Michaela
  29. april 2019 at 17:00

  Den er så fin den kjole:-) Hvordan er den i str.? Kan se på deres hjemmeside, at der står—“kan krympe let i vask”. Vil nødigt ende ud med et bekendskab ala Ganni mht “krymp” 😉

  • Reply
   merimeri
   3. maj 2019 at 10:18

   Synes også den er virkelig fin! Den er ret normal i størrelsen, måske en lille smule til den store side. Jeg har håndvasket min og så dampet den efter, efter anbefaling fra butikken, og der er den ikke krympet. Men jeg ville ikke turde vaske den på maskinen, netop af frygt for at den ender som Gannis viscose sager.

 • Reply
  Ann
  29. april 2019 at 21:58

  Så lækkert outfit! Kjolen er gennemsigtig, kan jeg se: Så der følger ikke en underkjole med? 🙂

  • Reply
   merimeri
   3. maj 2019 at 10:17

   Nej desværre ikke, så jeg kommer bare til at bruge den med en anden underkjole fra skabet, når vejret ikke længere kræver bukser under.

Kommenter