Det har jeg på I garderoben

NÅR DER GÅR SPORT I GENBRUGSTANKEN

21. januar 2020

II ARKET CARDIGAN II GANNI KJOLE II PICO HÅRBØJLE II &OTHER STORIES STØVLER II MARNI TASKE II

Jeg er snart tre uger inde i mit nytårsforsæt om at købe brugt frem for nyt, og selvom det stadig er early days, kan jeg virkelig mærke, at jeg er top motiveret for projektet. At jeg virkelig har lyst til at lykkes, og sådan for alvor få det ind under huden at shoppetrangen skal stilles med brugte glæder fremfor nye.

Og jeg er kommet godt fra start. For nogle uger siden skrev jeg jo, at jeg drømte om en comfy cardigan til garderoben. Jeg har manglet den i evigheder, og nu ville jeg gøre alvor af jagten. Af genbrugsjagten. Skæbnen ville, at jeg allerede et par dage efter at jeg havde udgivet indlægget, fandt cardiganen fra ARKET på Trendsales. Næsten ny og til under halv pris. Jeg slog til med det samme, og har siden da nærmest ikke været ude af den. Så godt og rigtigt et køb, og som gør mig ekstra glad, fordi jeg fandt den brugt. Det får på en eller anden måde købet til at føles endnu bedre. På samme måde har jeg det med Ganni kjolen, der også blev fundet brugt lige i tide til at kunne agere årets nytårskjole med grøn og god samvittighed. Siden da er også den blevet brugt flittigt, og den er på mindst et par gange om ugen. Drømmen må være at blive typen der kun gør sig i garderobetilføjelser, der føles så rigtige, som dem her. For nok er jeg blevet meget bedre til at styre uden om de værste fejlkøb, men de hænder altså stadig, når et køb ikke er helt gennemtænkt, og når jeg kigger over tid, er der en stor andel af mit tøj, som jeg ikke er glad ved et halvt år senere. Den tendens gad jeg godt få vendt. Måske afledt af min garderobeudfordring, der forhåbentlig skal gøre mig klogere på mine garderobeklassikere og den stil, jeg altid falder tilbage på.

Startskuddet til udfordringen er netop gået til min garderobeudfordring. Der er blevet ryddet op og ud som en del af udfordringens første etape, og der er igen lavet en bunke med tøj, som jeg pønser på at få lagt på min IG salgsprofil en af de nærmeste dage, således at også mit aflagte tøj kan sendes kærligt videre på deres færd mod en forhåbentlig endnu lang livscyklus.

Lige nu har jeg ikke nogle garderobetilføjelser på tapetet. Fokus er på at gå på “indkøb” i min eksisterende garderobe, og mon så ikke at jeg, når udfordringen er slut om knap seks uger, har en bedre ide om, hvor genbrugsjagten næsten gang skal sættes ind. Og jeg glæder mig helt til igen at skulle bruge tid på at støve det bedste brugte fund frem. 

 • Reply
  Michaela
  21. januar 2020 at 9:42

  Det outfit er super fint😊 Jeg har selv gjort nogle af mine bedste køb på trendsales og Frb. Loppetorv. Jeg har bla fået nogle gode kjoler fra Ganni. Og så gør det ikke helt så meget, hvis du krymper over tid😊

  • Reply
   merimeri
   27. januar 2020 at 12:51

   Godt tip med Frederiksberg Loppetorv. Der er jeg faktisk aldrig nået forbi, men det må jeg sørge for, når sæsonen inden alt for længe starter igen.

 • Reply
  Michaela
  21. januar 2020 at 9:42

  Det outfit er super fint😊 Jeg har selv gjort nogle af mine bedste køb på trendsales og Frb. Loppetorv. Jeg har bla fået nogle gode kjoler fra Ganni. Og så gør det ikke helt så meget, hvis de krymper over tid😊

 • Reply
  Frederikke
  24. januar 2020 at 22:32

  Hej! Jeg er også meget interesseret i at finde en cardigan! Jeg bruger også trendsales rigtig meget 😊 jeg kender ikke størrelserne hos Arket, så vil spørge dig hvilken størrelse du har valgt? 🙂

  • Reply
   merimeri
   27. januar 2020 at 12:49

   Hej Frederikke, beklager ventetiden. Jeg fik vist svaret dig på spørgsmålet på IG i mellemtiden 😉

Kommenter