Det har jeg på

AT TÆNKE SIG EN GARDEROBE UDEN FARVER

24. april 2019

II STELLA NOVA BLAZER II MADS NØRGAARD BLUSE II NUE NOTES BUKSER II ADIDAS YUNG-1 SNEAKERS II MARNI TRUNK TASKE II GLITTER HÅRBÅND II

Som jeg sad og kiggede billederne til dette indlæg igennem, kom jeg til at tænke på, at for bare få år tilbage var det nærmest utænkeligt at se mig i et mønster- og farvelade mixet outfit som dette. Sort i sort var en stensikker vinder i min garderobe, og det eneste jeg rigtig følte mig tilpas i. Helt skørt at tænke på, for i dag kan jeg slet ikke forestille mig selv i et helt sort sæt, og mængden af sort tøj i mit skab er gevaldigt reduceret. Faktisk hænger der i dag kun en 5-7 stykker tøj i sort, og det er uhyre sjældent, at de er i brug, for jeg føler mig faktisk helt forkert i det sorte tøj. Og jeg elsker den udvikling.

Jeg tror, den er ledt på vej af smukke, farverige kvinder som Cathrine, Trine og Anne Glad, hvis stil jeg finder kæmpe inspiration i, også selvom den stadig på mange måder er noget mere modig end min. Jeg plukker, hvor jeg kan, og ganske langsomt bliver jeg selv mere og mere tryg ved, at man sagtens kan mixe tern med storprintede bukser, en farvet taske og bluse med tryk. Og halleluja for det.

    Kommenter