Det har jeg på

LØRDAGSLIV OG NY YNDLINGSKJOLE

15. juni 2019

II &OTHER STORIES KJOLE II ARKET JEANS II BLACK COLOUR GLIMMERSTRØMPER II NEW BALANCE 990 SNEAKERS II FØTEX TASKE II 

Godmorgen fine mennesker, glædelig lørdag! 

Jeg synes faktisk det er helt rart, at dagen er startet lidt grå og kølig. Må man godt sige det højt? Det føles på en eller anden måde bare mere okay at nusse rundt indendøre i sit nattøj uden intentioner om at skulle udenfor lige foreløbig. Så det er min plan for dagen. Jeg er hoppet tilbage i nattøjet efter at have været ovre og træne, og sidder nu foran skærmen med min yndlings-te ved hånden, Mads og Monopolet i baggrunden og en lang liste med ting, jeg gerne vil nå idag, inden hverdagen med vuggestue-start kalder på mandag. Det meste af dagen i morgen kommer til at gå med barnedåb, så i dag føles også lidt som sidste feriedag, vi har sammen. Og hvilken ferie. Selvom feriestarten på Heartland ikke helt gik som jeg havde ønsket mig, er det heldigvis kun blevet bedre siden da. Den lange weekend i Aarhus var fantastisk, og vi snakker allerede om, hvornår vi kan komme tilbage og nå omkring endnu flere af de mange gode tips, en masse af jer søde følgere var søde at sende min vej på Instagram. Fra Aarhus gik turen videre til Fanø og det søde ferieliv i lavt tempo, der føltes mere som ferie end nogen anden ferie, jeg længe har haft. Og den sidste uges ferie har vi brugt hjemme i København. Tiden er fløjet afsted, og selvom tid jo er universel, føles det som om ugen hjemme i byen er forsvundet mellem fingrene på os, inden den rigtig kom igang. Det skyldes nok, at man altid har så mange flere ting, man skal og gerne vil nå, når man er hjemme i vante omgivelser, end når man fysisk fjerner sig fra dem og flytter ferielivet væk fra hverdagen. Således er jeg en lille smule ramt af feriemelankoli i dag og ville ønske vi havde en uges ferie mere foran os. But all good things come to an end, som man siger, og jeg vil istedet glæde mig over, at jeg har 5 hele uger hjemme, inden jeg skal tilbage på arbejde, og dem vil jeg sørge for at sprede så meget glimmer ud over som muligt. 

Nåh, det var dagens strøtanker om ferieliv og hverdagsglimmer. Jeg vil også lige nå at knytte en lille kommentar til mit nye feriekøb. Den fineste småblomstrede pufærme-kjole fra &Other Stories, som jeg købte i Aarhus. Sammen med mine stribede Munthe shorts, endte jeg med nærmest at bruge hele sommerhusferien i denne kjole. Den sidder så fint på. Feminin og flatterende med sine pufærmer, v-hals og smalle bindebånd i taljen. Til de kølige sommerdage bruger jeg den med jeans under og på de varme dage, uden, og sjældent har jeg følt mig så godt tilpas i en kjole. Håber den får en gloværdig og lang karriere i garderoben!

 • Reply
  Betina
  21. juni 2019 at 7:43

  Har selv klikket den hjem efter du viste den på insta og er simpelthen så glad for den, så tak for tippet! 🙂

  • Reply
   merimeri
   3. juli 2019 at 20:38

   Altid til tjeneste 😉 Dejligt den også spreder glæde hos dig!

 • Reply
  Christina
  22. juni 2019 at 21:59

  Hvornår er tasken købt? Tænker bare på om den stadig er til at finde i Føtex.

  • Reply
   merimeri
   3. juli 2019 at 20:37

   Uh, det er vel efterhånden lidt over en måneds tid siden, så den kan desværre nok godt være svær at finde.

Kommenter