Det har jeg på

TRÆTTE ØJNE, NYE KLÆDER OG BLÅT BLIKFANG

31. maj 2016

envii-skirtII COS SIMPLE WOOL SHIRT II ENVII SKIRT II PROENZA SCHOULER PS11 TINY BAG II ASOS SANDALS II 

Jeg havde den bedste dag i søndags, som bl.a. bød på brunch med en veninde på Sidecar, indkøb af blomster til vores blomsterkasser, en lang søndagsgåtur og havnerundfart. Således var jeg på farten det meste af dagen, hvilket nok også er forklaringen på, hvorfor mine øjne ser en kende trætte ud på disse billeder, som blev taget søndag aften, lige inden regnvejret brød løs. Til gengæld er der intet, der virker så godt til at distrahere fra førnævnte trætte øjne, som mit blå blikfang af en taske og mine nye nederdel, købt i fredags, og som jeg har boet i det meste af weekenden. 

Jeg var egentlig på udkig efter en ny sommerkjole i fredags, men havde ikke rigtig held til at finde noget, der fristede. Og som den nederdel-pige, jeg nu engang må konstatere at være, kom jeg istedet hjem med en ny nederdel. Sådan en skader selvfølgelig heller aldrig, og jeg glæder mig til at gå sommeren i møde i nye printede favoritklæder.

 • Reply
  Ida
  31. maj 2016 at 6:49

  Der var den 😀 Og den er hermed bestilt og på vej hjem til mig 😀

  • Reply
   merimeri
   31. maj 2016 at 21:04

   Godt du fandt den søde. Det er også lige en Ida-nederdel 🙂

 • Reply
  Camilla T
  31. maj 2016 at 18:07

  Sikke en fin nederdel 🙂

  • Reply
   merimeri
   31. maj 2016 at 21:05

   Jeg er også allerede helt vild med den og glæder mig til at den er tilbage fra vask, så jeg igen kan have den på 😉

 • Reply
  Lullumut
  31. maj 2016 at 20:34

  Ih, din nederdel er så fin – og også tasken for den sags skyld 🙂 Du ser i øvrigt ikke sport træt ud på billederne her.

  • Reply
   merimeri
   31. maj 2016 at 21:08

   Årh, det var en dejlig kompliment, tak søde du – jeg følte mig ellers lidt træt og fedtet, da billederne blev taget 😉

Kommenter