På ønskelisten

THINGS I LIKE // KOKOON CONFETTI DRESS

1. juni 2016

kokoon-betsy-confetti

Jeg ejer forbavsende få sommerkjoler, og med det fantastiske vejr, vi i øjeblikket forkæles med, så har de manglende kjoler været en reel udfordring de seneste uger. Måske nok en udfordring af den lidt navlepillende slags, men nuvel, dem skal der også være plads til. Derfor har jeg sat jagten ind på kjoler, som både kan gå til og uden for arbejdet. Startede fredag med at bruge en målrettet time i Magasins kjoleudvalg, men dog uden den store succes, som jeg også skrev igår. 

En succes tror jeg til gengæld, at Betsy kjolen fra Kokoon kunne være, for se lige hvor pæn den er. Elsker pasformen, farven og ikke mindst at printet hedder confetti – det kan da kun være en kjole, man bliver glad af at have på. Vi har et par runde fødselsdage i min nærmeste familie her i juni, hvor kjolen ville være perfekt, så selvom de 2200 kr, som den koster, også er en slags penge, så tror jeg, at de vil være givet godt ud. Den silkenederdel jeg har fra Kokoon, er i hvert fald i brug mindst et par gange om ugen, og har været det det seneste halvandet år, og silken er stadig fin, så jeg er ikke i tvivl om, at med Kokoon er der en god balance mellem pris og kvalitet.

Hvad synes I om den?

 • Reply
  Camilla T
  1. juni 2016 at 8:16

  Hold nu op, den er fin! Køb, køb, køb! 😉 Hvis jeg havde 2200 kr til tøj, havde jeg i hvert fald gjort det 😉

 • Reply
  katrine
  1. juni 2016 at 22:40

  Den er bare SÅ smuk og ville være perfekt til sommeren 🙂

 • Reply
  Kristina
  5. juni 2016 at 23:14

  Hej søde Line.
  Har den både i denne og i den mørkeblå farve. Havde selv mine overvejelser, og prøvede at finde et billigere alternativ først, men den er virkelig alle pengene værd! Har alle haft en så skøn kjole.
  Kh K

Kommenter